-

Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei o ceașcă de apă cu turmeric

Turmericul face parte din aceeași familie ca și ghimbirul și este adesea folosit în Asia și India. Este un bine cunoscut antioxidant, care luptă împotriva radicalilor liberi nocivi, familiari ca agenți cancerigeni.

Introducerea obiceiurilor alimentare sănătoase poate fi cea mai bună opțiune de dezintoxicare în medicina modernă.

Ar trebui să mâncați mai multe legume și fructe și să beți sucuri sănătoase, ceai și, desigur, o mulțime de apă.

Lămâile și turmericul sunt una dintre combinațiile perfecte de detoxifiere.

Lămâile conțin antioxidanți și vitamina C, iar turmericul este "ambalat" cu o cantitate mare de ingrediente puternice capabile să trateze diferite boli și să lupte împotriva cancerului.

De asemenea, este utilizat pe scară largă pentru proprietățile sale puternice antiinflamatorii și antiseptice, este grozav pentru pielea ta și te poate ajuta să pierzi în greutate.

Toxinele intră în organismul nostru în diferite moduri, de la aerul pe care îl respirăm la alimentele pe care le consumăm și la apa pe care o bem.

Dacă doriți să vă mențineți funcționarea corectă a organismului și să vă mențineți sănătatea, este esențială o detoxifiere regulată. (PM)

Turmericul ca si apa cu turmeric au proprietati anticancerigene si antiinflamatorii. Cu totii am auzit de beneficiile, inclusiv accelerarea metabolismului, oferite de apa cu lamaie consumata imediat ce te-ai trezit dimineata.

Daca la apa cu lamaie adaugi si turmeric beneficiile vor fi imbunatatite.

Curcumina este componentul activ din turmeric si ofera o multime de beneficii pentru sanatate. Are proprietati antinflamatorii extrem de puternice si este si un antioxidant minunat.

Apa calda cu turmeric si lamaie

Ai nevoie de:

– jumatate de lingura de turmeric;
– jumatate de lamaie;
– miere organica;
– apa calda.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Sursa foto: pixabay.com

Articole înrudite