-

Vizita Papei Francisc îi ține acasă pe elevi JOI și VINERI, 30-31 MAI 2019!

Elevii vor avea din nou școli închise în Capitală, joi și vineri, 30-31 mai 2019. Vizita Papei Francisc în România i-a determinat pe reprezentanții ISMB și ai Primăriei Capitalei să suspende cursurile în școlile din Capitală.

Astfel, vineri 31 mai, toate scolile si gradinitele de stat si particulare din Bucuresti, vor fi inchise.

Iar pentru ziua de joi, 30 mai, unitatile de invatamant vor hotari singure daca suspenda sau nu cursurile. Decizia lor, insa, trebuie sa fie anuntata pana miercuri, 29 mai.

Potrivit edupedu.ro, aproximativ 80 de scoli de pe traseul Papei in Bucuresti vor fi inchise joi. Lista urmeaza sa fie anuntata miercuri. Saptamana trecuta, primarul Gabriela Firea anuntase ca joi ar fi urmat sa fie inchise doar scolile de pe traseul Papei Francisc.

Iata integral comunicatul al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB):

Urmare a vizitei Sanctitatii Sale, Papa Francisc, din 31 mai 2019, la Bucuresti, Comandamentul pentru Situatii de Urgenta din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti impreuna cu Ministerul Educatiei Nationale si Inspectoratul Scolar Bucuresti, in urma consultarilor comune din data de 27 mai 2019, au propus suspendarea orelor de curs in toate unitatile de invatamant preuniversitar, de stat si particular, in ziua de 31 mai 2019.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Sursa foto: pixabay.com

Articole înrudite