-

Michael Jackson. 10 ani de la moartea „Regelui Pop”. Mistere… elucidate?

Michael Jackson a fost una dintre cele mai puternice personalități muzicale de la granița dintre secolele XX și XXI. Moartea sa este și acum înconjurată de mistere neelucidate, dar care sunt pe care să fie devoalate, afirmă realizatorii unui documentar menit să readucă personalitatea Regelui Pop în atenția lumii – în ciuda controverselor care planează de un deceniu asupra lui.

Pe 25 iunie se împlinesc 10 ani de la moartea cantautorului american (născut la 29 august 1958).

„Killing Michael Jackson”

Postul britanic QuestOD va prezenta sâmbătă documentarul „Killing Michael Jackson”, care încearcă să clarifice misterele ce înconjoară moartea regelui pop după zece ani de la dispariţia sa, relatează online ziarul spaniol ABC.

„Killing Michael Jackson” cuprinde mărturiile a trei poliţişti care au pătruns în dormitorul în care a fost găsit trupul neînsufleţit al cântăreţului.

Deşi filmul va avea premiera sâmbătă 29 iunie au apărut câteva imagini din dormitorul lui Jackson în care se pot vedea medicamente, însemnări scrise pe pereţi şi o păpuşă sinistră în mijlocul patului.

În timpul reportajului, anchetatorii definesc camera drept „haotică” şi prezintă însemnările făcute pe pereţi, pe oglindă sau uşă şi care conţin mici fraze „care seamănă cu poezii”.

Pe de altă parte, detectivii Orlando Martinez, Dan Myers şi Scott Smith asigură că încăperea în care a fost găsit trupul neînsufleţit al lui Michael Jackson „nu părea adecvată niciunui tip de tratament medical„.

Citeste continuarea AICI

Foto: Pixabay

CItește mai mult despre stil de viață, sfatul medicului și idei practice.

Articole înrudite

 • Cum tratăm infecțiile urinare naturist

  Infectiile urinare afecteaza de cele mai multe ori femeile, insa poate fi intalnita si la barbati. Tratata corespunzator, aceasta nu reprezinta o problema grava, dar este important sa stim cum se manifesta si cum putem preveni aparitia ei.

 • Brexit – Ce se va schimba de la 1 februarie

  Vineri la miezul nopţii (23:00 GMT), Uniunea Europeană va pierde, pentru prima dată, un stat membru, care este unul dintre cele mai mari şi cele mai bogate ţări din blocul comunitar, informează Agerpres.

 • Cum se desfăşurau şezătorile?

  Şezătoarea a constituit unul din obiceiurile cu rol foarte important în viaţa socială a satului Iara. La şezătoare se lucra, se cânta, se spuneau poveşti, se practicau unele jocuri sociale, adică se transmitea şi se prelua tradiţia populară.

 • Facilitãți fiscale sub forma anulãrii obligațiilor accesorii

  Agenția Naționalã de Administrare Fiscalã continuã acțiunile de susținere a contribuabililor în vederea conformãrii la plata obligațiilor fiscale și le reamintește celor care înregistreazã obligații fiscale principale restante, la data de 31.12.2018, cã pot beneficia, în condițiile reglementate de O.G. nr. 6/2019, de o serie de facilitãți fiscale.

 • Cum să recunoști o relație toxică? 5 semne pe care nu (vrei să) le vezi

  Cum să recunoști o relație toxică? Se întâmplă să nu conștientizăm (sau să nu acceptăm întotdeauna) că avem relații negative, care ne otrăvesc viața. Dacă învățăm semnele după care putem identifica o relație toxică, asta ne poate salva mult disconfort.