-

Ce se petrece în corpul tău dacă bei apă imediat ce te trezești!

Un lucru pe mulți oameni nu îl știu este că un prim pahar de apă, de îndată ce te vei trezi, vine cu beneficii terapeutice, este o modalitate bună de a purifica sistemul intern.

Se spune că un consum de aproximativ 7 până la 8 pahare de apă pe zi este important pentru sănătatea ta.

Una dintre cele mai importante rezultate este curățarea colonului, ceea ce permite o mai bună absorbție a substanțelor nutritive din diverse alimente. (PM)

Specialistii recomanda sa bei apa pe stomacul gol, imediat ce te trezesti. Acest obicei poate remedia numeroase probleme precum: durerile, puls accelerat, epilepsie, grasime in sange, bronsite, astm, boli de rinichi sau ale aparatului urinar, stari de voma, gastrita, diaree, diabet, constipatie, boli de ochi, tulburari ale menstruatiei etc.

Ce ai de facut

Imediat ce te trezesti, bea in 4 reprize cate 160 ml de apa. Nu manca si nu bea altceva timp de 45 de minute. Dupa 45 de minute mananca si bea normal.

Dupa micul dejun, pranz sau cina, nu manca si nu bea nimic timp de doua ore.

Pentru cei care nu pot bea 4 pahare de apa, se recomanda sa se inceapa cu cantitatea pe care o pot suporta, urmand ca apoi sa se mareasca progresiv “doza”, pana cand se ajung la consume 640 ml.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO

Foto: pixabay.com

Articole înrudite