-

7 modalități de tratare a migrenelor

Migrenele, sunt foarte frecvente. Deoarece durerile pot proveni dintr-o varietate de cauze, unii oameni caută un tratament aproape zilnic.

Din fericire, există mai multe tratamente care pot ajuta la atenuarea durerii de migrenă și a altor tipuri de dureri de cap.

Tratamentele pentru migrene pot ajuta la stoparea simptomelor și la prevenirea atacurilor viitoare.

Există două modalități principale de a trata migrenele. Prima, dacă este posibil, este să vă controlați simptomele, cum ar fi durerea și greața.

A doua modalitate este de a preveni atacurile viitoare.

Nici un test specific nu poate diagnostica migrenele. Deci, medicul specialist (neurolog) trebuie să ceară o mulțime de informații și să excludă alte probleme.

Medicul vă poate recomanda, de asemenea, mai multe teste pentru a exclude alte cauze posibile pentru durere, dacă starea este neobișnuită, complexă sau brusc devine severă. (PM)

Cautarea unui remediu impotriva migrenelor nu este deloc o sarcina usoara.

Cele mai multe medicamente de prevenire a migrenelor au fost create pentru a trata alte afectiuni (ca depresia sau epilepsia) si pot avea efecte secundare nedorite.

Tocmai de aceea, nu exista niciun tratament dezvoltat special pentru migrene. Exact cu aceste probleme s-a confruntat peste 25 de ani si Lisa Jacobson (fondatoarea site-ului TheDailyMigrene.com), perioada in care a suferit peste 9.000 de depresii.

A incercat tot felul de analgezice si, in cele din urma, durerile zilnice au inceput sa slabeasca in intensitate pentru ca in urma cu trei ani sa dispara cu totul.

Acum, in cazul in care se mai confrunta cu vreo migrena ocazionala Jacobson stie ce are de facut.

Jurnalul personal este Biblia ta

Cu multi ani in urma, neurologul Lisei Jacobson a sfatuit-o sa urmareasca migrenele.

Intr-o zi m-am uitat in jurnalul personal si am observat ca singurele zile in care nu aveam migrene erau cele in care ma aflam in vacanta. Doctorul a tras concluzia ca stresul era declansatorul durerilor”, a povestit Jacobson.

Si in prezent femeia se bazeaza pe jurnalul zilnic pentru a identifica orice declansator ca si cel mai bun remediu pentru el.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO

Foto: pixabay.com

Articole înrudite