-

RĂȘINA de BRAD, un inamic redutabil împotriva CANCERULUI la GÂT

Bradul este unul dintre cei mai folositori copaci de pe planetă, oferind hrană, adăpost, medicamente și combustibil.

Există multe specii în familia de brad și pot fi găsite practic peste tot în lume.

Rășina de brad are o serie de utilizări diferite, inclusiv ca un agent de etanșare, adeziv și lac, dar si in scopuri medicinale, fiind considerat un antibiotic natural puternic.

Există mai multe utilizări medicinale ale rășinei de brad. În acești copaci se secretă o cantitate mare de uleiuri aromatice cu efecte de vindecare excelente.

Aceste uleiuri sunt la îndemână și este păcat să nu fie utilizate. (PM)

Rasina de brad se acumuleaza pe trunchiul bradului, acolo unde a suferit o leziune, ea avand rolul de a dezinfecta si cicatriza coaja pomului.

Rasina de brad actioneaza adesea ca un antibiotic foarte puternic impotriva unor bacterii precum Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Streptococcus mutans si Listeria monocytogenes.

Ce afecțiuni putem trata cu rășina de brad

Durerile de gat, amigdalitele, faringitele, esofagitele

Se mesteca si se suge o lingurita de rasina, lasand-o sa alunece cat mai incet pe gat. Tratamentul se face de 2-3 ori/zi. Se poate face si o gargara cu plamadeala de rasina in alcool;

Cancer la gat

Dimineata si seara se suge cate o bucatica de rasina, de marimea unei monede, dupa care nu se mananca nimic, vreme de o ora. Este un tratament cu rol adjuvant;

Citeste continuarea AICI

Foto: pixabay.com

Articole înrudite