-

Ești fumător? Iată remediul care îți poate curăța plămânii

Utilizarea tutunului este cea mai frecventă cauză de deces care poate fi prevenită. Aproximativ jumătate dintre persoanele care nu renuntă la fumat vor avea probleme de sănătate legate de fumat.

Imediat după ce ați renunțat, circulația dumneavoastră începe să se îmbunătătească și tensiunea arterială începe să revină la normal.

Mirosul și gustul se întorc și este mai ușor pentru tine să respiri. Pe termen lung, renunțarea la tutun vă poate ajută să trăiti mai mult.

Însă, renunțarea nu este usoară. Este posibil să aveți afecțiuni pe termen scurt, cum ar fi creșterea în greutate, iritabilitate și anxietate.

Unii oameni incearcă de mai multe ori înainte de a reuși. Există multe modalităti de a renunță la fumat. (PM)

Renuntatul la fumat este o sarcina extrem de dificila. Doar 4 pana la 7% dintre fumatori reusesc sa o duca la bun sfarsit fara sa apeleze la ajutor din exterior sau la medicamente.

Procentul ajunge la 25% atunci cand persoana in cauza cauta ajutor in exterior sau foloseste pilule.

Nu exista niciun motiv pentru care sa nu ceri ajutor daca vrei sa te lasi de fumat. Nu inseamna ca esti o persoana mai putin puternica ci doar ca iti folosesti resursele interne mai mult.

Toti oamenii stiu ca fumatul este daunator. Miile de substante chimice si toxine otravesc corpul si favorizeaza dezvoltarea diverselor forme de cancer.

Scopul unora dintre aceste substante este sa iti mentina dependenta. Simptomele renuntarii sunt destul de neplacute, intense insa de scurta durata.

Organismul se poate recupera rapid dupa ce te-ai lasat de tigari. Insa substantele chimice acumulate in plamani au nevoie de o perioada mai lunga pentru a fi eliminate.

Iata un tonic natural ce ajuta la accelerarea recuperarii corpului dupa ce ai renuntat la fumat.

Citeste continuarea pe sfatulparintilor.ro

Foto: pixabay.com

Articole înrudite