-

Cele mai gustoase și aspectuoase 30 de APERITIVE de Sărbători

APERITIVE de Sărbători. Sărbătorile se apropie, iar gospodinele își aranjează mesele cu cele mai gustoase și aspectuoase aperitive. Pentru a avea inspirație, vă prezentăm 30 de aperitive de Sărbători.

Aperitive de Sarbatori # 1. Bruschete cu rosii si legume fripte

Mod de preparare Bruschete cu rosii si legume fripte

Feliile de paine se prajesc in prajitorul de paine. Cand sunt inca calde se unge fiecare felie in parte cu putin ulei de masline. Se freaca cu cate un catel de usturoi fiecare.

Rosiile se fierb in putina apa cu sare pana se desprinde coaja. Se toaca marunt si se calesc cu 2 linguri ulei de masline. Se adauga sare si piper dupa gust. Pentru aroma se pot pune cateva fire de busuioc.

Dovleceii se taie felii de 1 cm si se frig pe gratar. Ciupercilor li se taie coditele si se frig si ele pe gratar alaturi de ardeii capia. Se cosuma ca atare. Sunt un excelent aperitiv.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Foto: pixabay.com

Articole înrudite