-

Cum să te protejezi împotriva virușilor! Ce să faci, ce să nu faci, ce să mănânci, ce să nu mănânci!

Ne luptăm cu o mulțime de virusuri pe această planetă. Pe unii îi cunoaștem, pe alții abia îi descoperim. Iată că acum coronavirus dă mari bătăi de cap întregii planete.

Indiferent care este virusul de care vrei sa te protejezi sau care este virusul in topul discutiilor actuale, sunt mai multe masuri pe care le poti lua pentru a fi in siguranta.

Va prezentam mai jos cateva informatii care iti pot fi de folos, publicate de Medical Medium Anthony Williams.

Alimente la care sa renunti

Virusurile au nevoie de “hrana” pentru a supravietui in interiul corpului uman. Toate microorganismele trebuie sa “manance” pentru a supravietui. Sunt alimente pe care virusurile le iubesc si care le ajuta sa prolifereze.

Primul lucru pe care il poti face pentru a te proteja impotriva lor este sa nu mananci alimentele pe care le iubesc virusurile. Cu cat mai repede, cu atat mai bine.

Specialistii spun ca in corpul uman pot fi aproximativ 60 de tipuri de virus Epstein-Barr, 30 de tipuri de tipuri de virusuri zoster, multiple tituri de HHV-6, HHV-7, simplex 1 si 2, cytomegalovirus, HHV-10, HHV-15.

Consumand alimentele potrivite, sistemul imunitar se intareste, putand anihila toate aceste virusuri.

Unul din alimentele pe care virusurile le iubesc este oul, altele sunt produsele lactate, precum laptele, branza, untul, iaurtul, kefirul, alimentele cu gluten, porumbul.

Daca dieta ta contine o cantitate substantial din aceste alimente, poate fi destul de dificil ca organismul sa faca fata unui “atac” viral. Cu cat renunti mai repede la ele, cu atat corpul tau devine mai puternic.

Redu consumul de grasimi

Ia in calcul reducerea aportului de grasimi. Scoaterea din dieta a oualor si a lactatelor poate fi un inceput promitator in scaderea consumului de grasimi.

Urmatorul pas poate fi reducerea consumului de unt de arahide, uleiuri de toate felurile, soia, pui, porc si alte alimente cu un continut ridicat de grasimi.

Grasimile impiedica oxigenarea suficienta a sangelui, iar oxigenul, in sine, are proprietati antivirale.

Acest lucru inseamna ca daca renunti la grasimi, sangele va purta mai mult oxigen catre celulele organelor si, astfel, va putea sa lupte mai eficient impotriva virusurilor.

Cele mai sanatoase surse de grasimi sunt avocado, nuca de cocos, nuci si seminte. De asemenea, grasimile ar trebui consumate dupa ora 12:00 pm.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Foto: pixabay.com

Articole înrudite