-

vss1

Au trecut deja șapte milenii de când și-au propat calitățile de „medicamente naturale”, fiind folosite încă din vechime într-o alimentație sănătoasă și echilibrată. Aceste legume, cu un conținut bogat în apă - 95% - sunt folositoare în primul rând în hidratarea organismului, dar ele conțin, de asemenea, cantități importante de fosfor, potasiu, magneziu, calciu, carbon, dar şi de vitaminele A, B, C şi E şi antioxidanţi carotenoizi, ceea ce le recomandă în tratarea multor boli. Chiar dacă nu au o culoare portocalie evidentă - precum morcovii, de exemplu - aceste legume, prin antioxidanții carotenoizi sunt importanți pentru menținerea sănătății ochilor.

Modul în care începeți fiecare zi este foarte important.

Fie ca sunteti mama, antrenor, scriitor sau profesor, intrebarea este, care este primul ingredient pe care il consumati de dimineata.

Pentru toți cei care au experimentat disconfortul statului la birou, pe un scaun rigid, timp de ore în șir, soluția propusă de terapia Yumeiho ar putea fi ideală.

Pagina 849 din 1007