-

Diete

Morcovii au fost inițial crescuți în tările din Asia Centrală și Orientul Mijlociu, dar au fost considerați mai mult plante medicinale decât mâncare.  Morcovii timpurii nu erau portocalii. Au apărut într-o varietate de culori, cum ar fi violet, alb, roșu, galben și negru. Morcovii portocalii cunoscuți astăzi, sunt rezultatul încrucișării morcovilor roșii cu cei galbeni.

Vremea rece a începutui de Noiembrie ne îndeamnă la poveşti spuse la gura sobei. Din acest decor nu ar trebui să lipsească seminţele de dovleac, cu aroma lor de toamnă târzie.

Sâmburii de bostan te ajută să îţi menţii sănătatea, prin aportul pe care îl au la reglarea metabolismului şi a densităţii sângelui. Bogate în vitaminele K, B, C, E şi A, acestea ajută totodată la: scăderea riscului de boli cardiovasculare, scăderea colesterolului, la reglarea tranzitului intestinal şi la menţinerea sănătăţii articulaţiilor.

În efortul de a accelera pierderea de grăsimi, mulți oameni caută sfaturi și trucuri rapide pe care le pot adăuga cu ușurință la rutina zilnică. O astfel de tactică este să începeți să beți suc de grapefruit.

Pagina 7 din 146