Acest ceai topește grăsimea abdominală și subțiază talia
Din păcate, cu toții știm că depunerile de grăsime își fac loc cel mai repede în zona stomacului și în jurul taliei. Și, cum majoritatea ne dorim o talie subțire, care să ne evidențieze silueta, trebuie să luăm măsuri prin care să reușim să eliminăm depunerile inestetice de grăsime.
02 Septembrie 2016, 06:30
Vă propunem o rețetă de ceai cu efecte rapide și de-a dreptul uimitoare, care topește grăsimea abdominală în doar 7 zile. Eficienta acestuia este confirmată de mărturiile celor care au încercat acest ceai și care susțin că și-au redus circumferința abdomenului cu până la 8 cm încă din prima săptămâna.
Toate cele trei ingrediente ale băuturii au proprietăți de ardere a grăsimilor și de accelerare a metabolismului, oferind, în același timp, multiple beneficii asupra stării de bine a organismului.
Cunoscut ca un agent anticancerigen natural datorită proprietăților sale antioxidante, ceaiul verde întârzie îmbătrânirea celulară, îmbunătățește atenția și concentrarea, combate retenția de lichide si accelerează metabolismul, ajutând în procesul de slăbire.
Puternic anticoagulant natural, scorțișoara are efect stimulator, reduce nivelul colesterolului și riscul apariției bolilor cardiovasculare, ameliorează afecțiunile articulațiilor și ale oaselor. Mai mult decât atât, condimentul aromat are o reputație foarte bună în lupta cu kilogramele în exces.
Frunzele de dafin au un puternic impact antiseptic și antibacterian, calmează nervii, reducând riscul apariției anxietății, contribuie activ la întărirea sistemului imunitar și accelerează metabolismul.
Rețeta ceaiului minune:
Ingrediente:
- ceai verde
- scorțișoară
- frunze de dafin
Mod de preparare și de administrare:
Se fierb 700 ml apă, se oprește focul și se adaugă în vas un bețișor de scorțișoară, câteva foi de dafin și trei linguri rase de ceai verde. Se acoperă vasul cu un capac și se lasă fiertura la infuzat timp de 15 minute. După aceea, se strecoară și se lasă la răcit.
Cel mai potrivit moment al zilei pentru consumarea ceaiului de slăbit este dimineața pe stomacul gol, imediat după trezire. Pentru reglarea metabolismului, se recomandă să beți o a doua cană imediat după servirea micului – dejun și încă o cană până la ora 18.00.
Foto: Pixabay