-

13 reguli de urmat în cura de slăbire cu bere

Dacă te-ai hotărât să urmezi cura de slăbire cu bere, este bine să știi că sunt câteva reguli stricte de urmat, pentru ca să eficientizezi întregul demers.

1. Dieta de slabit asociata cu berea trebuie sa dureze minimum 18 zile si maximum 23. Depasirea numarului maxim de 23 de zile poate avea efect de ingrasare. 

2. Daca te-ai hotarat sa slabesti cu o dieta cu bere, nu bea mai multa decat doza recomandata. 

3. Trebuie sa te asiguri ca berea este foarte proaspata. Berea mai veche care este totusi in termenul de garantie poate contine unii compusi de fermentatie care ingrasa si alcooli secundari care anuleaza efectul de slabire al unor substante din hamei. 

4. In cazul in care respecti dieta de slabit cu bere, este total nerecomandat sa consumi tarie sau produse de patiserie. Mai mult, asocierea produselor fast-food sau pizza cu bere, chiar si numai de doua ori in timpul curei, poate reduce cu peste 50% efectul de slabire scontat. 

5. Consumul de prajeli si mai ales cele in ulei refolosit anuleaza efectul curei cu bere. 

6. Ouale si inghetata nu sunt recomandate deloc. 

7. In timpul dietei asociate berii nu consuma niciodata bauturi tari sau vin. Oricum, trebuie stii ca orice bautura alcoolica sau alcoolizata poate duce la ingrasare, chiar si consumata in cantitati mici. 

8. Pe perioada acestei diete consumă pâine cu moderație sau chiar deloc.

9. In timpul regimului de slabit cu bere, evita somnul de zi si lipsa totala de activitate. 

10. Dulciurile trebuie, totodata, excluse din dieta, ca si bauturile cu arome puternice precum sucurile de ananas si grapefruit sau banane. 

11. Redu cat se poate de mult consumul de cafea si fumatul inainte de masa si elimina total fumatul activ sau pasiv dupa masa de pranz. 

12. Incearca sa respecti un program de somn de noapte de minimum sapte ore.

13. Încearcă să bei, în perioada curei, bere proaspătă, de hamei, la dozator sau la butoi (și nu din cea îmbuteliată la sticlă sau la doză), ar fi de preferat să aveți ca furnizor o firmă mică, unde berea se procesează după metode tradiționale.