-

Modul în care sucul de grapefruit ne poate ajuta să slăbim. Topeşte” kilogramele în exces!

În efortul de a accelera pierderea de grăsimi, mulți oameni caută sfaturi și trucuri rapide pe care le pot adăuga cu ușurință la rutina zilnică. O astfel de tactică este să începeți să beți suc de grapefruit.


Oamenii de ştiinţă de la Universitatea Berkeley din California au stabilit că sucul de grepfruit este foarte benefic pentru sănătate atunci când sunt consumate alimente grase. Acest suc ne ajută să scăpăm de kilogramele în exces. Cercetătorii au descoperit, de asemenea, că includerea sucului de grepfruit în dieta diabeticilor poate menţine sub control nivelul zahărului din sânge, fără a mai fi nevoie de medicamente.

O echipă de medici a efectuat mai multe teste asupra şoarecilor de laborator. Acestora le-a fost administrat suc de grepfruit timp de trei luni, constatându-se că au luat în greutate cu 18% mai puţin chiar dacă au consumat alimente grase. Dieta bazată pe grepfruit este celebră încă din anii ’30, fiind foarte populară şi printre vedetele de la Hollywood.

Acest regim recomandă consumul unui pahar de suc de grapefruit după fiecare masă. Astfel, se pierde în greutate, fiind menţinute valori scăzute ale zahărului şi insulinei din sânge.

Sursa: rador.ro

Articole înrudite