-

CLICKPENTRUFEMEI. Combinații alimentare cu care slăbești mai repede

Pe lângă combinarea corectă a alimentelor, activitatea fizică este esențială pentru arderea caloriilor și pierderea în greutate a numărului de kilograme dorit. Fiecare aliment are propriile substanțe nutritive pe care organsimul le asimilează, dar este important să știm cum le combinăm corect în dieta zilnică.

Cele mai bune combinații alimentare pentru stimularea procesului de pierdere în greutate includ:

Fulgi de ovăz și afine

Această combinație este excelentă pentru prima masă din zi. Cerealele integrale (fulgii de ovăz) reduc nivelul de colesterol, acționând ca un mecanism de curățare care împiedică depunerea grăsimilor pe peretele arterelor. Pe de altă parte, afinele, care conțin o cantitate mare de antioxidanți, fibre, potasiu, potasiu și vitamina C. Împreună cresc producția de leptină și grelina, doi hormoni care țin sub control apetitul. Pune peste un iaurt (natural) două linguri de fulgi de ovăz și o lingură de afine.

Linte și orez

Combinarea orezului cu lintea este o parte indispensabilă în dieta sănătoasă, mai ales dacă vrei să consumi mai multe proteine. În plus, sunt sursă de minerale, vitamine, fibre și aminoacizi care îmbunătățesc digestia.

Descoperă ce alte combinații de alimente sunt bune pentru siluetă pe clickpentrufemei.ro.

Articole înrudite