-

Cele mai ciudate combinații de alimente pe care trebuie să le încercați

Unele alimente sunt menite să se potrivească împreună, dar există câteva combinații cel puțin ciudate.

Este interesant modul în care diferite combinații de alimente care par a fi evidente pentru unii, sunt ciudățenii pentru alții și câte argumente pot apărea dacă punerea împreună a două alimente diferite este bizară sau bună.

Indiferent dacă o veți recunoaște sau nu, am încercat cu toții diferite combinații ciudate de alimente care sună poate, nepotrivit, dar au gust uimitor.

Sunt șanse mari să mănânci niște lucruri destul de ciudate când ești singur.

Poate ca esti un fan al cartofilor cu lapte sau ai devenit obsedat de biscuiți si unt de arahide. Poate că vă place combinația dintre brânza de vaci și ananas. Sau poate sandwich-urile cu murături. Indiferent cum vă place să mâncați, punem pariu că alții vor găsi combinațiile acestea ciudate, la fel cum tu le consideri delicioase. (PM)

Sfeclă şi ciocolată, căpșuni și brânză, acestea sunt doar câteva din combinatiile consumate în întreaga lume care sunt cu adevărat ciudate. Combinarea unor ingrediente poate fi de neconceput pentru unii, însă un deliciu pentru alţii.

Pizza cu cartofi / pizza cu smochine - Pizza este unul dintre cele mai populare feluri de mâncare din lume. Este combinată cu carne, legume, chiar fructe de mare, dar aluat de pizza și cartofi sună ciudat. De fapt, pizza cu cartofi este una dintre cele mai populare din sudul Italiei. În Sicilia, preferata este pizza cu prosciuto și smochine.

Înghetată cu ulei de măsline - În mod traditional, desertul italian este preparat cu câteva picături de ulei de măsline. Cel mai important lucru este ca uleiul de măsline sa fie presat la rece , iar înghetata, de vanilie. Unii oameni adaugă și sare de mare.

Banane și bacon - Gustul sărat al bacon-ului absoarbe dulceata și prospeţimea bananelor. Combinatia poate fi încercată, preparând brioşe cu banane şi bacon.

Căpșuni și brânză - Căpşunile sunt delicioase în dulciuri, deserturi și salate de fructe. Însă se pare că aceste fructe sunt la fel de gustoase şi în salate de legume cu brânză, presărate cu cimbru. Aceasta poate să nu pară cea mai perfectă combinatie, însă căpșunile sunt delicioase în combinaţie cu brânză de capră, brânză feta sau blue cheese.

Sursa: rador

Articole înrudite