-

Perioadele cele mai puţin recomandate pentru începerea unei diete

Oamenii sunt sfătuiți să facă tot felul de lucruri absurde pentru a pierde în greutate, iar multe diete nu au niciun fel de rezultat notabil ca dovadă că nu îți pun în pericol sănătatea.

Există mai multe modalități de a pierde în greutate rapid. Dar, dacă nu aveți voința de fier, atunci foamea te poate determina să renunți la aceste planuri repede.

Adevărul trist este că ideile convenționale - mănâncă mai puțin, fă sport mai mult - nu funcționează pe termen lung. Să ignori foamea poate fi o suferință inutilă. (PM)

Dar, persoanele care decid să urmeze o dietă trebuie să aleagă momentul potrivit pentru a obţine rezultatele dorite. Perioada cea mai puţin recomandată pentru începerea unei diete este înainte de sărbători.

La sfârşitul anului este foarte dificil să urmăm o dietă strictă, deoarece suntem în vacanţă, mâncăm mai mult, suntem tentaţi mai usor de mâncăruri cu multe calorii.

Partea cea mai plăcută a vacanţei este, desigur, timpul petrecut alături de cei dragi, iar dacă pe masă se află preparate delicioase, sărbătoarea este o adevărată încântare. Puţine persoane reuşesc să se abţină şi să mănânce cu moderaţie de Crăciun si Anul Nou.

Weekend-ul nu este, de asemenea, un moment bun pentru a începe o dietă, deoarece timpul liber ne determină să ne abatem de la un orar strict al meselor.

Dacă există o schimbare imensă în viaţa noastră sau suntem într-o stare de stres, nu ar trebui să fim supusi niciunei restricţii. Stresul ne afectează imunitatea, iar o dietă ne poate înrăutăţi starea de sănătate.

SURSA: RADOR.RO