-

Cum să ne spălăm pe mâini corect

Este foarte important să vă spălați pe mâini de fiecare dată când mâncați! De ce? Aflaţi aici care sunt motivele, dar și cum să vă spălați pe maini corect.

Cu siguranță vă aduceți aminte când mama sau bunica vă spuneau să vă spălați pe mâini de fiecare dată când mergeți la masă. Rezultatul este foarte clar: atunci când nu ne spălăm pe mâini cu regularitate, mai ales înainte de atingerea unui anumit produs alimentar, va crește riscul de a contacta o serie de boli, printre care răceală, gripă, diaree infecțioasă, hepatită A și bronșiolită.

Aveţi idee de cantitatea de germeni cu care intraţi în contact atunci când atingeţi anumite lucruri? Aceşti germeni nu trebuie neapărat să îi vedem cu ochiul liber, ei pur și simplu există.

De ce este important să vă spălați bine pe mâini?

Mâinile intră în contact cu toate lucrurile pe care le folosim zilnic. Fie că suntem în maşina, pe stradă, într-o librărie sau chiar la serviciu, folosim lucruri pe care le-au folosit şi alţi oameni înaintea noastră. Ȋn acest mod, bacteriile circulă foarte repede de la persoanele cu diverse afecţiuni la cele sănătoase.

Citeşte continuarea pe Be Woman