-

Cum să folosești țuica în tratamentul numeroaselor boli!

Palinca sau țuica sunt un gen de băuturi prezente întotdeauna pe masa țăranului român și nu numai. Află care sunt principalele beneficii.

Turiștii care vin în România nu pleacă niciodată fără a degusta un mic pahar din aceste preparate.

Sunt băuturile spirtoase tradiționale românești, dat fiind gustul lor unic, și sunt 100% naturale. Consumul moderat poate avea efecte benefice asupra sănătății umane și să prevină bolile cardiovasculare, neurodegenerative, cancer de colon.

Aceste beneficii sunt legate de capacitățile antioxidante, în special datorită compușilor polifenoli. (PM)

Cunoscută și sub numele de pălincă, horincă sau răchie, țuica este o veritabilă sursă de sănătate. Consumată cu măsură, această licioare magică vă ajută în tratarea numeroaselor boli.

Înlătură constipația

Potrivit oamenilor de știință, țuica fiartă activează funcțiile biliare și hepatice, fiind indicată în dischineziile biliare și este de mare ajutor celor car suferă de constipația cauzată de alimentație.

De asemenea, consumată în cantitate mica, zilnic, țuica reduce depunerile de colesterol de pe vasele inimii și ține departe arteroscleroza.

De ajutor în anemie

Cercetătorii din Germania au arătat că țuica este un prieten de nădejde al persoanelor care suferă de anemie, iar consumată înainte de masă, favorizează absorbția nutrienților din alimente.

Citeste continuarea pe secretele.com

Sursa foto: Pixabay

Articole înrudite