-

Reţetă veche chinezească pentru curățarea arterelor

Inima este motorul care pulsează viață, iar sănătatea acesteia este pusă grav în pericol atunci când arterele și vasele de sânge sunt înfundate.

Înfundarea, îngustarea și pierderea elasticității vaselor de sânge sunt cauzate de depozitele de colesterol și grăsimi transformate în plăci de aterom, care se depun pe pereții venelor.

Când depozitele de grăsimi de pe pereții vaselor cresc semnificativ, încep să se manifeste complicațiile aterosclerozei dintre care, cele mai importante sunt reprezentate de accidentul vascular cerebral și de boala cardiacă ischemică.

Pentru a avea grijă de sănătatea inimii și pentru a preîntâmpina aceste situații grave, vă recomandăm să încercați această rețetă antică chinezească, care ajută în mod eficient la desfundarea arterelor şi a vaselor de sânge.

Remediul, preparat pe bază de usturoi, a fost descoperit în China și lăsat moștenire scrisă urmașilor pe o plăcuţă de argilă, într-un templu tibetan. Preparatul este un adevărat elixir, care îndepărtează din organism depunerile de grăsime, îl apără de ateroscleroză, preîntâmpină apariţia infarctului, a stenocadiei şi formarea tumorilor. Folosirea ei regulată îmbunătăţeşte vederea şi are efecte de întinerire şi energizare a organismului.

Rețeta:

Se curăţă 350 g de usturoi, se zdrobeşte ca pentru mujdei, se pune într-o sticlă şi se toarnă deasupra 300 ml alcool de 96%. Se lasă la macerat timp de 10 zile, după care se strecoară printr-o cârpă curată. Se mai lasă două zile, după care se administrează zilnic, sub formă de picături, câte 50 ml amestecate în lapte fiert.

Picăturile se iau înainte de a mânca, de 3 ori pe zi, după următoarea schemă:

Ziua   Mic-dejun   Prânz        Cină

1.   1 picătură   2 picături   3 picături
2.   4 picături    5 picături   6 picături
3.   7 picături    8 picături   9 picături
4. 10 picături  11 picături 12 picături
5. 13 picături  14 picături 15 picături
6. 15 picături  14 picături 13 picături
7. 12 picături  11 picături 10 picături
8.   9 picături   8 picături   7 picături
9.   6 picături   5 picături   4 picături

10.  3 picături 2 picături  1 picătură

Începând din ziua a 11-a, se iau câte 24 de picături zilnic, în porţii de câte 8 picături, înainte de fiecare masă, până ce soluţia pregătită se termină complet.

Dacă este urmat întocmai, tratamentul are efecte garntate și îşi păstrează efectul în organism timp de 5 ani, după care poate fi reluat.

Sursa foto: Pixabay