-

Amestecul cu efecte incredibile care curăţă toxinele ca un burete

La baza acestui preparat se află două ingrediente ale caror proprietăţi tămăduitoare nu mai au nevoie de confirmări. Adică: ghimbirul și hreanul.

Este vorba despre ghimbir şi hrean, două elemente de bază, unul autohton, celălalt de sorginte orientală, ce contribuie la accelerarea metabolismului şi la eliminarea bacteriilor. Dacă acestora le vom adăuga beneficiile consacrate ale lâmailor, reţeta nu poate fi decât una de succes.

Amestecul este un cumul de proprietăţi cu efecte benefice atât asupra sănătăţii, cât şi a siluetei. Acţionează foarte puternic asupra ficatului, curăţându-l şi făcându-l să funcţioneze în parametri optimi. În acest fel, digestia şi tot procesul metabolic sunt îmbunătăţite, organismul reuşind să elimine grăsimile în timp record.

În plus, elixirul are o gamă largă de beneficii pentru creier, memorie, auz şi vedere. Timp de câteva săptămâni el functioneaza în corpul tău ca un burete ce curăţă toate toxinele. Vei scăpa în acelaşi timp de excesul de colesterol şi totodată îţi vei îmbunătăţi circulaţia sanguină.

Efectele incredibile ale acestui preparat vor putea fi resimţite din prima săptămână, tratamentul având efecte imediate asupra greutăţii corporale. Se pot pierde chiar şi 10 kg în prima lună.

Pe lânga asta, se vor observa o mulţime de alte beneficii pentru sănătate:

– va îmbunătăţi circulaţia
– va aduce nivelul colesterolului la limita normală
– va proteja de cancer
– va creşte imunitatea
– va proteja de apariţia diabetului zaharat

Iată de ce ai nevoie pentru prepararea amestecului care îţi va reda starea de bine:

- o bucată de 4 cm de rădăcină de ghimbir proaspăt
- 150 de grame de hrean proaspăt
- un ardei iute (mic)
- 2 linguriţe de scorţişoară
- 3 linguriţe de miere
- sucul de la 4 lămâi
- ½ linguriţă de bicarbonat de sodiu

Mod de preparare şi administrare:

Spală bine şi curăţă coaja de ghimbir şi hrean. Curăţă seminţele de la ardeiul iute şi adaugă-l peste hrean şi ghimbir în blender. Amestecă-le puternic până vor forma o pastă. Adaugă apoi scorţişoara şi mierea. După ce totul devine o pastă omogenă, adaugă zeama de la cele 4 lămâi şi bicarbonatul. Produsul se poate păstra la frigider mai multe zile.

Vei lua o singură linguriţă de 3-4 ori pe zi, timp de 14 zile, cu pauză apoi de 7 zile, urmată de încă o perioadă de 14 zile de consum, ca să beneficiezi din plin de proprietăţile uimitoare ale acestui amestec.

Sursa foto: pixabay.com

Articole înrudite