-

ANTIBIOTICUL natural care spulberă bolile. Rețetă veche de 4000 de ani

Această rețetă magică datează de acum 4000 de ani, când era folosită cu succes în tratarea zecilor de afecțiuni și epidemii cu care se confrunta omenirea.

Amestecul este de fapt un antibiotic natural care ucide bacteriile gram-pozitive și gram-negative, având o formulă antivirală și antifungică puternică.

Totodată, amestecul reprezintă un tonic care îmbunătățește circulația sângelui și a fluxului limfatic și aduce multiple beneficii asupra inimii, a sistemului imunitar, dar și a stării generale de sănătate.

Această formulă magică a ajutat milioane de oameni de-a lungul secolelor în lupta cu maladiile și bolile mortale, de acea puterea acestui elixir nu ar trebui să fie subestimată.

Ingredientele sale puternice sunt usturoiul, mierea și cidrul din oțet de mere.

Siropul de usturoi îți întărește sistemul imunitar, îți scade tensiunea și reduce nivelul de colesterol „rău” din corp. În plus, ameliorează simptomele răcelilor și pe cele cauzate de infecții și reduce durerile provocate de artrită sau gută.

Fitonutrienții din cidrul din oțet de mere previn cancerul și crampele la nivelul picioarelor.

Rețeta antibioticului natural care te ferește de boli:

- 8 căței de usturoi curățați și ușor zdrobiți
- 200 ml miere
- 200 ml cidru din oțet de mere

Adaugă mierea și oțetul de mere peste usturoi și mixează la viteză maximă timp de 15 secunde, apoi adaugă mierea. Păstrează amestecul într-un borcan la frigider, timp de 5 zile. După această perioadă este gata.
Amestecă bine în fiecare zi. Adaugă două lingurițe de sirop într-un pahar cu apă și bea imediat cum te-ai trezit, pe stomacul gol.

Sursa foto: pixabay.com

Articole înrudite