Ascultă Radio Antena Satelor Live

Remediu anticancer străvechi care "TOPEŞTE" tumorile

Este un tratament atât de puternic şi eficient în lupta cu tumorile, încât ar putea spulbera mitul legat de icurabilitatea cancerului.

27 Octombrie 2018, 09:15

Descoperit încă din anul 1921 de către sora medicală Rene Caisse din Canada, Essiac este tratamentul împotriva tumorilor care a uimit opinia publică mai bine de un secol, datorita eficienţei sale dovedite în lupta cu eradicarea tumorilor.

Ceaiul minune ce are la bază patru plante a fost administrat prima dată într-un spital din Ontario de către asistenta medicală Rene Caisse unei rude diagnosticate cu cancer la stomac în fază terminală. Pentru că medicii nu i-au mai acordat şansa supravieţuirii mai mult de şase luni matuşei lui Rene, aceasta s-a hotărât să încerce tratamentul cu ceaiul anticancer. După tratament, mătuşa sorei medicale s-a însănătoşit şi a mai trăit 21 de ani, iar boala nu a mai recidivat. Această reuşită extraordinară a încurajat-o pe Rene să trateze şi alţi pacienţi, la fel de bolnavi, cum a fost mătuşa ei. Rezultatele au fost uimititoare.

De atunci remediul a fost cunoscut în lumea întreaga drept ESSIAC, denumire ce povine de la numele sorei medicale (Caisse) care se citeşte... invers.

În arhiva succeselor înregistrate de tratamentul cu ceai Essiac, s-a mai semnalat un caz care a uimit lumea medicală. Un grup de opt medici au fost martori la modul în care leacul, administrat de sora Rene, a contribuit la vindecarea pacientului, diagnosticat de specialişti cu cancer. Potrivit estimărilor medicale, bolnavul mai avea de trăit circa cinci luni.

Concluziile acestei vindecări i-a determinat pe medicii-martori să solicite guvernului, să-i acorde sorei medicale spaţii adecvate, pentru continuarea tratamentului. Spre surprinderea tuturor, cererea medicilor a fost respinsă şi Rene urma să fie arestată deoarece practica medicina fără să fie licenţiată în domeniu. Spre norocul ei, sora medicală trata pacienţii în mod gratuit şi astfel a scăpat de aspra pedeapsă.

În paralel cu vindecările, au continuat şi tentativele autorităţilor s-o aresteze pe Rene. Ea a reuşit să protejeze formula de teamă că persoane neloiale ar putea s-o folosească în mod incorect. Formula completă a fost încredinţată doctorului C. Brush, cu care Rene a colaborat sub supravegherea unui grup de medici. Acesta a făcut studii clinice mai bine de şapte ani şi a urmat tratamentul cu ceai Essiac, atunci când s-a îmbolnăvit şi el de cancer.

După numeroase teste efectuate pe şoareci, dr. C. Brush şi directorul centrului său de cercetări, Charles McClure, au prezentat public concluziile studiului realizat de ei: "ceaiul Essiac poate cauza o recesiune a masei canceroase".

În privinţa pacienţilor trataţi cu Essiac, dr.Brush spunea : "Pacienţilor care, din punct de vedere clinic suferă de cancer dovedit patologic, li s-a redus durerea şi li s-a micşorat masa celulară canceroasă; pacienţii au luat în greutate şi starea lor de sănătate s-a îmbunătăţit. În cazul bolnavilor aflaţi în faza terminală, în urma tratamentului s-a constatat că Essiacul le-a prelungit viaţa".

Reteţa unuia dintre cele mai eficiente tratamente anticancer din toate timpurile:

Essiac este un remediu realizat din patru plante: rădăcină de brusture (6,5 căni), iarbă de măcriş (453 g), rădăcină de rubarbă (28,35 g), scoarţă de ulm cu coaja netedă (113, 4 g), 7,6 l apă distilată, fără sodiu.

Leacul se fierbe în vase din material inoxidabil. Modul de preparare trebuie respectat cu stricteţe: Apa distilată se pune într-un vas cu capac şi se lasă să dea în clocot o singură dată, după care în vas se toarnă o ceaşcă de amestec de plante. Ceaiul se fierbe timp de zece minute, iar vasul se lasă acoperit încă 12 ore. Apoi se încălzeşte până la punctul de fierbere.

Ceaiul obţinut, Essiacul, se toarnă fierbinte în sticle sterilizate. Când s-a răcit, se păstrează în frigider.

Bolnavilor li se recomandă un consum zilnic de câte patru linguri de Essiac înainte de micul dejun şi seara, după cină.

Sursa foto: Pixabay

Copii supraponderali: 4 reguli pentru a slăbi și a te simți mai bine
Sanatos si verde 13 Martie 2024, 18:20

Copii supraponderali: 4 reguli pentru a slăbi și a te simți mai bine

Dr. Vincent Boggio, de la Spitalul Universitar din Dijon, a elaborat o metodă destinată părinților și copiilor lor...

Copii supraponderali: 4 reguli pentru a slăbi și a te simți mai bine
7 cereale cu indice glicemic scăzut, pentru dieta diabeticilor
Sanatos si verde 07 Martie 2024, 19:17

7 cereale cu indice glicemic scăzut, pentru dieta diabeticilor

Orezul este un aliment de bază în multe țări din întreaga lume, iar orezul basmati integral poate fi benefic pentru...

7 cereale cu indice glicemic scăzut, pentru dieta diabeticilor
Alimente care combat îmbătrânirea prematură și mențin vitalitatea
Sanatos si verde 07 Martie 2024, 12:25

Alimente care combat îmbătrânirea prematură și mențin vitalitatea

Într-o lume în care ritmul de viață este rapid și stresant, adoptarea unui regim alimentar sănătos poate fi cheia pentru a ne...

Alimente care combat îmbătrânirea prematură și mențin vitalitatea
Pește pentru un risc mai mic de depresie
Sanatos si verde 04 Martie 2024, 13:26

Pește pentru un risc mai mic de depresie

Alimentele care asigura longevitatea organismului și care sunt capabile să-i dea acestuia tot ce are nevoie pentru a...

Pește pentru un risc mai mic de depresie
Sanatos si verde 04 Martie 2024, 13:22

Roșii cu antioxidant

Nu uităm nici de roșii în săptămâna alimentelor extrem de sănătoase, la Sănătos și verde. Aici mă refer și la...

Roșii cu antioxidant
Sanatos si verde 04 Martie 2024, 13:18

Nuci pentru inimă

Astăzi, la Sănătos și verde, vă recomand sa nu evitați nucile, ba chiar dimpotrivă - să le consumați deseori. Pentru că...

Nuci pentru inimă
Sanatos si verde 04 Martie 2024, 13:13

Fasolea susține îmbătrânirea sănătoasă

Super alimentele sunt vedetele săptămânii la Sănătos și verde. Vă povestesc despre produsele care nu ar trebui să ne...

Fasolea susține îmbătrânirea sănătoasă
Sanatos si verde 04 Martie 2024, 13:08

Legume crucifere pentru o dietă echilibrată

Sănătos și verde săptămâna aceasta cu alimente minune. Este vorba despre acele produse atât de benefice pentru...

Legume crucifere pentru o dietă echilibrată