-

Învață să te tunzi singură acasă: trucuri de care să ții cont

Dacă vă tundeți singură la domiciliu, puteți face economii uriașe de bani și de timp! Va place ideea? Noi va vom invata cateva trucuri pe care trebuie sa le aveti in minte.

Pregatiti parul

Inainte de a taia parul, trebuie sa-l pregatiti asa cum ar trebui. Pentru a face acest lucru, spalati-l cu samponul dvs regulat si cu balsam si pieptenati-l bine pentru a evita problemele atunci cand utilizati foarfeca.

Nu se taie cu parul uscat

Inainte de a face un pas mare, este intotdeauna recomandat ca inainte sa umeziti parul cu un pulverizator sau un spray cu apa, daca nu aveti timp sa-l spalati. Acest lucru va face parul dvs sa fie mai lin si mai usor de taiat.

Desigur, ar trebui sa aveti parul uscat, daca doriti sa apelati la o reducere radicala a parului. Stiti ca apa si electricitatea sunt o combinatie proasta!

Fiti atenti la forma fetei

Fiti atenti la tipul de fata pe care il aveti, atunci cand vreti sa va tundeti. Numai atunci veti realiza singure o tunsoare care arata ca la salon. In cazul in care fata dvs este ovala, va va fii mult mai usor sa efectuati o tunsoare moderna.

Daca fata dvs este rotunda, este mai bine sa pastrati lungimea parului mai jos de pometi pentru a da aspectul de o fata mai mare si de o barbie ingusta. Fetele patrate au nevoie de valuri si de breton si inmoaie caracteristicile unghiulare. Pentru fetele lungi va arata mult mai bine o tunsoare stratificata.

Cautati informatii

..............................

Citeste continuarea pe imaginea.info

Foto: Pixabay