-

Sfaturi simple de Feng Shui pentru casă

Scopul Feng Shui este de a crea un mediu de viață care promovează sănătatea și de a promova fericirea. Pentru a vă adăuga la casa noastră aceste accente și acest stil de decorare, vă oferim câteva sfaturi simple Feng Shui pentru casă.


Menținerea ordinii

Din punct de vedere Feng Shui nu trebuie să fie vreodată dezordine în casă. Ultimul lucru pe care ar trebui să îl simțiți atunci când intrați în casă este sentimentul copleșitor care generează tulburări, mai ales după o zi lungă. Menținerea casei curate și organizată creează energie bună și ține departe sentimentul de povară.

Lăsați să între lumina în casă

Lumina naturală promovează prosperitate și fericire. Nu este nimic mai frumos de a avea o cameră luminoasă. Energia luminii ne poartă și ne face să ne confruntăm cu activități într-un mod pozitiv.

Citește continuarea pe imaginea.info.

Articole înrudite

 • Telefonul mobil îți îmbătrânește pielea? Adevăr sau mit?

  Toate dispozitivele noastre (televizor, computer, smartphone) emit o lumină albastră. Știm deja că lumina albastră noaptea afectează ritmul circadian prin distrugerea somnului și a inhibării producției de melatonină.

 • A băut apă rece pe timpul caniculei. Ce i s-a întâmplat

  Deși pare lucrul cel mai logic de făcut atunci când suntem expuși la o căldură foarte mare, nu este indicat să consumăm băuturi foarte reci.

 • Legătura între Feng Shui şi relaţiile romantice

  Cu toţi ne dorim să avem stabilitate în cuplu, dar din ce în ce mai des auzim de relații care trec prin dezechilibre, infidelitate și chiar despărțire.

 • O plantă deosebită: lămâiul

  Lămâiul este o plantă care ocupă un loc aparte în lumea vegetală. Nu doar că este foarte decorativ, pe terasă sau în casă, horticultorii dezvoltând numeroase soiuri de lămâi, cu fructe și frunze de forme diferite, ci este și foarte util din punct de vedere nutrițional și al sănătății. Originea lămâiului nu este cunoscută, cu toate că se consideră că lămâile au fost cultivate pentru prima dată în regiunea Assam din nordul Indiei, în Burma și în China. Lămâile au ajuns în Europa prin sudul Italiei deja din secolul al II-lea, pe vremea romanilor. În jurul anilor 700, ele au fost introduse în Persia, apoi în Irak și în Egipt.
  Citește continuarea AICI

 • Ce nu trebuie să facem dimineața!

  Specialiștii Universității Pennsylvania recomandă tuturor locuitorilor planetei să se dea jos din pat punând pe podea piciorul care trebuie.