-

9 idei de design interior, pe care ți le-ai dori și în casa ta (GALERIE FOTO)

Designul interior este un concept care a prins contur în țara noastră abia după Revoluție, când locuințele noastre și-au schimbat "fața".

De atunci și până în prezent tot mai mulți români sunt preocupați de felul în care își amenajează casa și de noile tendințe în această direcție.

Înainte de 1989 interiorul locuințelor părea tras la indigo, la loc de cinste aflându-se covorul persan, biblioteca de pe perete și vitrinele înțesate cu bibelouri. Astăzi însă, lucrurile nu mai stau așa, ca urmare a faptului că am înțeles, cu timpul, că locuințele noastre au nevoie de un pic mai mult din partea noastră.

Casa este un spațiu al refugiului în care trebuie să ne simțim confortabil, iar designul interior, care ne demonstrează că "imaginația este singura limită" ne ajută să ne adaptăm locuința nevoilor noastre într-un mod creativ.

Iată câteva idei geniale de design interior, care pot transforma orice casă într-un loc abolut unic. Este adevărat că ar putea fi nevoie de fonduri substanțiale pentru a pune în practică unele dintre aceste idei, însă toate pot fi o sursă de inspirație pentru propriile tale proiecte de decorațiuni pentru casă.

Biblioteca de pe tavan

 biblioteca podPodea de sticlă deasupra apei

podea sticla se vede apa

     Camera cu pereți de sticlă

sala de lectura adancita     Scările-sertar

 scara dulapuri    Camera de joacă din copac

  camera secreta in pod     Fereastra-ceas

   fereastra cu ceas gigant     „Râul” de sticlă de pe masă

    masa intretaiata de rau     Baia din natură

   perete verdeata     Artă în piatră

   perete din pietre

Articole înrudite