-

Cum îţi poţi înfrumuseţa grădina cu ajutorul obiectelor reciclate (GALERIE FOTO)

Cei care locuiesc la curte fac parte dintre acei norocoşi, care găsesc în propria grădina refugiul ideal, unde se pot bucura de o clipă de răgaz.

Pentru a face totul mai frumos şi mai relaxant, poţi contribui la îmbunătăţirea aspectului grădinii tale, astfel încât să diversifici peisajul şi să aduci un plus de prospeţime şi originalitate.

Dacă resursele materiale nu îţi permit să investeşti în redecorarea grădinii, nu înseamnă că trebuie să renunţi. Îţi poti face singur decoraţiunile de grădină, din lucrurile de care nu mai ai nevoie pe lângă casă. Aceste accesorii sunt în general uşor de făcut şi reuşesc să imprime accente captivante spaţiului verde, făcându-l mult mai atractiv. Iată câteva idei:

Reciclăm cauciucurile şi le transformăm în obiecte ornamentale pentru grădina noastră, plantând iarbă în ele sau flori colorate.

aranjament floral decorativ gradina din cauciucuri vechi vopsite

Un set de ceai vechi de care voiaţi oricum să vă debarasaţi poate fi transformat intr-un ornament frumos de grădină. 

Decoratiuni de gradina facute acasa diy garden decoration ideas 3

Poate nu te-ai gândit că nişte capace de roţi de maşină pot lua aceste forme pline de culoare, uşor de reperat în timpul unei plimbări prin spaţiul verde.

deo

Un coş de flori care atârnă la streaşina unei case are un potenţial decorativ însemnat. Simplu de meşterit, eventual folosind o veche ladă din lemn, dar cu un bogat rol ornamental, care dă viaţă şi unui foişor sau unei pergole din grădină.

Decoratiuni de gradina facute acasa diy garden decoration ideas 5

Un felinar amplasat în vârful a două ghivece din ceramică şi vospite astfel încât să lase impresia unui mic far călăuzitor în grădina voastră.

Decoratiuni de gradina facute acasa diy garden decoration ideas 1

Iată cum un scaun vechi poate da culoare şi prospeţime grăadinii tale

obiecte reciclate 37 800x731

 

Iar dacă răbdarea şi îndemânarea sunt de partea dumneavoastră, puteţi transforma peturile în... purceluşi.

obiecte reciclate 43