-

Trenduri pentru împodobirea bradului de Crăciun

Specialiştii spun că şi împodobirea bradului este o artă şi au mai multe sfaturi despre cum puteţi decora pomul de Crăciun. Brazii pot fi de mai multe feluri, de la cel tematic (numit şi „Inventiv”), până la cel ecologic sau tradiţional.

Astfel, în timp ce bradul „Inventiv” poate fi ornat cu punguţe deosebite de cadouri, funde, fluturi, pene, flori, având menirea să surprindă printr-o idee, cel ecologic va fi ornat cu lemn, funie, scoarţă de copac, batoane de scorţişoară, muşchi de pădure, pietre, care vor conferi arborelui un aspect natural.

Specialiştii în decoraţiuni susţin că împodobirea bradului trebuie să se potrivească cu stilul în care este decorată încăperea ce îl va găzdui. Astfel, într-un interior minimalist (modern) putem monta un brad „Inventiv”. Într-un interior clasic, cu mobilă din lemn masiv, putem face un brad tradiţional, iar într-o încăpere cu foarte multă culoare vom pune un brad monocromatic.

Sunt în trend brazii mov sau indigo, dar rămân, așa, pe o coadă de cometă, și brazii cu decorațiuni negre, brune sau de culoarea bronzului.

Globurile roșii sunt „clasice”, la fel și cele aurii. 

Revin în forță globurile pictate și încep să fie din ce în ce mai căutate decorațiunile pentru brad din sticlă... de Murano sau din ceramică (pentru cine își permite și decorațiile și un brad cu crengi dese și rezistente).

Citeste continuarea pe monitorulbt.ro