-

Un tren a parcurs sute de kilometri într-o "direcţie greşită"

Mai mulţi fermieri indieni au declarat că au fost şocaţi când şi-au dat seama că trenul în care călătoreau a parcurs 160 de kilometri într-o "direcţie greşită".

Aproximativ 1.500 de fermieri se aflau în trenul respectiv care mergea către statul vestic Maharashtra, după ce ei au participat la un protest în capitala New Delhi.

Însă la câteva ore după ce au plecat, ei au realizat că trenul nu urma ruta stabilită. Fermierii au spus că trenul urma să ajungă în Maharashtra trecând prin statele Uttar Pradesh, Rajasthan şi Gujarat, însă ruta a fost schimbată fără ştirea lor.

"Vieţile noastre au fost în pericol", a declarat un pasager, "trenul mergea într-o direcţie greşită, un accident se putea întâmpla". Oficiali ai companiei feroviare care operează trenul au declarat însă că securitatea pasagerilor nu a fost niciodată pusă în pericol.

"Trenurile speciale", a precizat compania feroviară, "circulă pe o rută care este convenabil disponibilă traficului feroviar. Pasagerii s-ar putea să se fi simţit confuzionaţi din cauza rutei diferite folosite în călătoria lor de întoarcere. Nu a existat neglijenţă sau diversiune".

Sursa: rador.ro

Articole înrudite