-

Două treimi dintre persoane nu pot păstra un secret mai mult de 20 de minute

Aproape două treimi dintre oameni nu pot păstra un secret pentru mai mult de 20 de minute, indică rezultatele unui studiu realizat în Marea Britanie. Pentru o cincime dintre persoane este dificil să se abţină să nu împrăştie bârfele aflate la birou, chiar dacă promit iniţial să păstreze tăcerea.

Britanicii nu ascund faptul că tendinţa de a bârfi este unul dintre cele mai mari neajunsuri. Mai mult de zece procente dintre respondenţi recunosc că nu sunt în măsură să păstreze secretul despre relaţia nedeclarată a unui prieten apropiat. Potrivit studiului, însă, există milioane de locuitori ai Marii Britanii care reuşesc să păstreze 20 de secrete pe an.

Şi în timp ce majoritatea oamenilor consideră că este aproape imposibil să nu divulge secretele altora, aproape 10% preferă să păstreze tăcerea cu privire la propriile obiceiuri alimentare, mai ales pasiunea pentru ciocolată sau mai degrabă, cantităţile pe care le consumă.

Sondajul a fost efectuat în rândul a 2.000 de persoane, la cererea unor producători de deserturi. Pentru a-şi reduce sentimentul de vinovăţie, peste două treimi dintre britanici numără caloriile din ispitele dulci. Aceasta, însă, nu îi împiedică să continue "în mod vinovat" să le consume.

Sursa: Rador

Articole înrudite