-

Un bar oferă reduceri în funcție de înălțimea tocurilor femeilor

Un bar din Japonia oferă reduceri la băuturi în funcție de înălțimea tocurilor doamnelor şi domnişoarelor. În fiecare zi de joi, între orele 18:00 și 23:30, clientele barului din hotelul „Hilton“ din Osaka vor putea profita de ofertă.

Reducerile încep de la înălțimea de 5 cm a tocurilor. În această situație, femeile pot beneficia de o reducere de 10%.

Reducerea crește progresiv cu înălţimea tocurilor. Reprezentantele sexului frumos cu tocuri care măsoara 15 cm pot beneficia de o reducere de 30 procente.

Pentru femeile cu tocuri mai mult de 15 cm, se aplică o reducere şi mai generoasă – 40%. Mulți vor gandi, probabil, că activitatea viitorului „măsurător oficial al tocurilor“ nu va fi ușoara și se vor întreba de ce japonezilor le trebuie doamne cu tocuri în baruri.

Răspunsul se află într-un studiu realizat în urmă cu câțiva ani, conform căruia, într-un mediu cum ar fi barurile şi localurile, bărbații sunt foarte atrași de femeile cu tocuri înalte.

Reprezentanţii sexului puternic susţin că doamnele pe tocuri arată mai zvelt, sunt mai atrăgătoare și încrezătoare.

Având în vedere, de asemenea, un alt studiu de anul trecut potrivit căruia tot mai multe femei aleg încălţămintea cu talpă plată, nu este de mirare că bărbaţii japonezi tânjesc dupa femei cu tocuri înalte.

Sursa: rador.ro

Articole înrudite