-

Oradea, în Cartea Recordurilor cu cea mai mare şedinţă de Kangoo Jumps

Reprezentanţii Cărţii Recordurilor vor sosi la Oradea pentru a monitoriza evenimentul care va avea loc pe 13 octombrie, de la ora 13.00, în Piaţa Unirii, în vederea includerii lui în "Guiness Book of World Records".

Peste 1.300 de persoane vor lua parte la evenimentul intitulat "OraDeA bate recordul".

Iniţiativa aparţine echipei KAPO:"K"inga Sebestyen, "A"lin Iova, "P"uşa Dorina Fărcaş şi "O"livia Burta, formată din specialişti în programe kangoo jumps şi din domeniul medical, care derulează un studiu KAPO - sănătate pe ghete. Intenţia acestora este de a promova exerciţiile sportive pentru menţinerea sau îmbunătăţirea stării de sănătate.

La cea mai mare oră de Kangoo Jumps din istorie vor lua parte orădeni, locuitori din judeţul Bihor, instructori kangoo naţionali şi internaţionali, împreună cu echipele lor.

Întrucât numărul participanţilor trebuie validat de reprezentanţii Guiness Book, cei care doresc să participe la ora de Kangoo Jumps trebuie să se înscrie în prealabil (gratuit) în aplicaţia pe mobil Jumpclass, care se găseşte pe pagina evenimentului #internationalkapofestival #oradeabaterecordul, sau aplicaţia poate fi descărcată pe mobil (gratuit) din magazinele iOS şi Android.

Pe baza formularului de înscriere, implicit a achitării online a taxei de 25 de lei, participanţii la eveniment vor primi ghete rebound (personalizate pe greutate şi mărimea piciorului), maieu "OraDeA bate recordul", băuturi răcoritoare, gadgeturi şi diplomă de participare: individuală şi pentru instituţiile/ organizaţiile care vor avea peste 20 de participanţi, au anunţat organizatorii.

Ziua de 13 octombrie se înscrie în #international KAPO festival, derulat de-a lungul weekend-ului, în Oradea având un program extrem de atractiv: work-shop-uri pentru instructorii kangoo, master classes cu prezentatori naţionali şi internaţionali, concurs de coregrafie între echipele naţionale şi internaţionale şi conferinţa medicală "KAPO-sănătate pe ghete".

Sursa: rador

Foto: www.bihon.ro

Articole înrudite