-

Ce fel de suflet ai? Iată care sunt cele 5 vârste ale sufletului

Pe parcursul călătoriei sufletului nostru de la o viaţă la alta, acumulăm experienţe, învăţăm lecţii, îndeplinim misiuni.

Tot acest lung proces evolutiv prin care un suflet trece, determină vârsta acestuia.

Vârsta sufletului se referă la cât de mult a evoluat o entitate prin experienţa pe Pamânt, nu doar câte vieţi a trăit. Tipurile de suflete joacă un rol important în determinarea personalității umane. Acestea influențează gândurile, atitudinile și determină felul în care ne comportam în anumite situații.

Plecând de la această ipoteză, oamenii de ştiinţă au determinat care sunt etapele (vârstele) prin care sufletele trec pe durata încarnărilor în planul fizic.

Iată care sunt cele cinci tipuri de suflete, potrivit vârstei lor:

1. Sufletul care creează – visători și artisti, oamenii care posedă acest suflet doresc să facă lumea un loc mai bun și să creeze frumusețe. În aceste suflete există o sete de neexplicat de a crea ceva ce merită să fie ținut minte.

2. Sufletul care luptă – sunt războinici, curajoși și îndrăzneți. Ei sunt oamenii care se luptă pentru dreptate. Acest tip de suflet este spiritul luptător al umanității. Este curajos și îndrăzneț și își pune viața la bătaie atunci când luptă pentru credințele sale. Face totul pentru dreptate și o face cu zâmbetul pe buze. Vorbește în numele celor care nu o pot face și își ascunde durerea în spatele zâmbetului în timp ce luptă pentru cei care nu o mai pot face.

3. Sufletul care servește – aparţine oamenilor care au grijă de alții, celor care își găsesc fericirea în fericirea altora.

4. Sufletul care învață – aceste suflete sunt cititorii și scriitorii din lume care și-au dedicat viețile în căutarea cunoștințelor. Petrec timp gândindu-se și reflectând asupra lucrurilor complexe din viață, în încercarea de a ajuta umanitatea.

5. Sufletul viclean – aparţine celor ce au grijă numai de ei, au minciuna aproape și nu îi deranjează trădarea. Sunt acei oameni care vor să vadă lumea arzând. Sunt mincinoși, manipulatori și trădători și nu le pasă de nimeni și nimic în afară de fericirea și bunăstarea lor. Sunt cei care cauzează agonie și tristețe printre ceilalți și sunt mereu geloși pe fericirea celorlalți.