-

Un britanic a vrut să păcălească un hotel de cinci stele din Antalya

Un bine cunoscut hotel de cinci stele din Antalya a demonstrat, cu ajutorul unei înregistrări video, reclamația mincinoasă a unui turist din Marea Britanie.

Potrivit mass-media turce, un britanic în vârstă de 28 de ani, Craig McGrogy, a anunţat, la sfârşitul unei săptămâni de şedere la Hotelul Crowne Plaza 5*, că paşaportul său plus 4.500 de lire sterline, pe care, potrivit afirmaţiilor sale, le-a lăsat în seiful din camera sa de hotel din Antalya, au fost furate. Britanicul chiar s-a adresat poliţiei locale, ameninţând hotelul cu probleme și chiar cu "un scandal internațional". Însă înregistrarea video pusă la dispoziţie de serviciul de securitate al hotelului a demonstrat că turistul minte.

După cum reiese din filmare, McGrogy, înainte de a depune declaraţia de furt, una foarte clară şi amănunţită, şi-a ascuns paşaportul într-un tufiş decorativ, aflat la ieşirea din hotel. El spera, astfel, ca hotelul, pentru a evita un scandal internaţional, să recunoască furtul, iar prin intermediul societăţii de asigurări să poată să îşi recupereze din partea hotelului contravaloarea şederii plus o sumă reprezentând daune morale.

După prezentarea înregistrării video, turistul şi-a recunoscut minciuna. Potrivit afirmaţiilor sale, cu banii obţinuţi din partea hotelului, el spera să-şi rezolve problemele pe care le are cu dinţii. După recunoaşterea minciunii în faţa poliţiei din Antalya, britanicul a fost lăsat să plece, însă, cel mai probabil, fapta sa nu va fi trecută cu vederea şi va fi obligat să plătească pentru ea, scrie presa engleză.

RADOR
Sursa foto: www.vacantierul.ro