-

Cei mai buni actori din turismul covăsnean au fost premiați

În concurs au intrat peste 140 de concurenți, nominalizați la categorii precum marketing turistic online, evenimente turistice, centre de echitație.

De asemenea, nominalizarile au inclus si categoriile turism ecvestru, atelierele meșteșugărești, agenții de turism, ghizi de turism, chelner, barman/barista, bucătar, fast food, restaurant clasic, camping, motel sau tabără, cameră sau apartament de închiriat, pensiune din zona rurală, pensiune în zona urbană, cazare în castele și conace, hoteluri de 1-2 stele și hoteluri de 3-4 stele.

Câstigatorii au fost desemnati atât pe baza votului publicului, cât si al unui juriu format din noua persoane.

Printre câstigatorii premiului I s-au numarat Panorama Boutique la categoria hoteluri de trei stele, Clermont si Grand Hotel Balvanyos la categoria hoteluri de patru stele, Zabola Estate la categoria Castele si conace, Valea Zânelor la categoria Camping, Eleven Street Food si Fork Restaurant la categoria Restaurant fast-food, respectiv Restaurant clasic.

Zilele Sfântu Gheorghe s-au situat pe primul loc la Evenimente turistice, IT&T- International Tourism & Trade la categoria Agentii de turism, iar www.dronemob.ro la categoria Marketing turistic online.

Evenimentul a fost organizat de Asociatia pentru Dezvoltarea Turismului în judetul Covasna, Consiliul Judetean Covasna si Camera de Comert si Industrie Covasna cu scopul de a evidentia persoanele, firmele si initiativele care au contribuit la dezvoltarea turismului local.

OANA NEGREA

Sursa foto: commons.wikimedia.org

Articole înrudite