-

Cele mai comune vise și ce înseamnă ele

Multi psihologi s-au dat batuti in incercarea de a interpreta visele, explicatiile fiind adesea diferite de la un pacient la altul, in functie de experientele fiecaruia.

Caderea

Ce inseamna: Atunci cand visezi ca esti in cadere, cel mai probabil tii cu dintii de o situatie in viata reala, incerci sa controlezi cu disperare ceva.

Ce ar trebui sa faci: In loc sa-ti faci atatea probleme legate de pierderea controlului, relaxeaza-te o clipa si ai incredere in tine si in ceilalti, lasand lucrurile sa evolueze natural.

Visezi ca zbori

Ce inseamna: A fi capabil sa zbori in vis inseamna ca ai reusit sa te detasezi de lucrurile sau situatiile care te trageau in jos, care te apasau pe umeri in viata reala.

Ce ar trebui sa faci: Ce-a fost mai greu ai facut deja; chiar daca ai senzatia ca aceasta stare de eliberare din timpul somnului e pur intamplatoare, gandeste-te daca nu cumva ai luat, in viata reala, o decizie care te-a scutit de o grea responsabilitate ori a eliminat din calea ta niste bariere.

Nepregatit pentru examen

Ce inseamna: Simplul fapt de a da examen inseamna ca te judeci dur pe tine insuti, incerci sa te evaluezi in viata reala.

Citeste continuarea pe kfetele.ro