Topul alimentelor care topesc grăsimile dăunătoare fără exerciții
Conform studiilor recente, adoptarea unei diete cu conținut scăzut de calorii este cheia pentru a obține un corp fără grăsime. Grăsimile abdominale asimilate în jurul corpului măresc riscurile de accident vascular cerebral, diabet zaharat, hipertensiune arterială, insuficiență renală și hepatică și boli de inimă. Reducerea grăsimii abdominale ar trebui să fie preocuparea dvs. majoră pentru a vă asigura frumusețea și sănătatea.
11 August 2017, 12:52
Din toate grăsimile acumulate în corpul nostru, grăsimile abdominale sunt cele mai încăpățânate și dăunătoare.
Grăsimile viscerale acumulate de organism stochează toxine si sunt formate in jurul organelor vitale.
Iată o serie de sugestii de alimente pe care le puteți mânca în mod regulat pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivul de reducere a grăsimii abdominale. (PM)
Topul alimentelor care topesc grăsimile dăunătoare fără exerciții
Nu există diete de slăbit care fac minuni. Cheia succesului o reprezintă o nutriție adecvată și echilibrată.
Există într-adevăr alimente care luptă împotriva grăsimilor și ajută la arderea lor. Fibrele și proteinele pe care le conțin necesită mai multă energie din organism pentru a fi prelucrate și dau un impuls metabolismului. Acestea sunt: grapefruit, lămâi, mere, ardei iute, care ajută pentru la eliminarea excesului de greutate.
Merele conțin pectină care controlează nivelul lipidelor din organism. Sunt bogate în vitamine, minerale și fibre. Fructele bogate în vitamina C pot ajuta la lupta cu kilogramele în plus, deoarece această vitamină dizolvă grăsimile și reduce acumularea acestora în organism.
Majoritatea carbohidraţilor conţinuţi în aceste alimente sunt sub formă de fructoză (zahăr din fructe), al cărei consum nu trebuie să fie exagerat. Nucile crude se numără printre alimentele care ajută la topirea grăsimilor.
Alte alimente care accelerează metabolismul, ajutând la arderea grăsimilor, sunt: broccoli, conopidă, sparanghel, dovlecel, spanac, roşii, varză, morcovi.
Mâncarea furnizează energia necesară organismului și, prin urmare, este important să se asigure corpului substanţele nutritive necesare.