Ascultă Radio Antena Satelor Live

Tratamente naturiste. Preparatul cu efecte terapeutice care luptă cu cancerul, previne infarctul şi arteroscleroza

Descoperit de dr. Johanna, biochimist, expert în grăsimi şi uleiuri, acest amestec, realizat din trei ingrediente naturale are puteri terapeutice deosebite, fiind folosit de medicul german în tratamente naturiste cu rezultate foarte bune în tratarea cancerului, a diabetului sau a bolilor de ficat.

21 Februarie 2016, 07:03

În urma cercetărilor, dr. Budwig a descoperit că sângele pacienţilor grav bolnavi de cancer au un deficit de anumite ingrediente esenţiale, substanţe numite fosfatide şi lipoproteine, în timp ce sângele unei persoane sănătoase conţine întotdeauna cantităţi suficiente din aceste ingrediente. Însă, atunci când se folosesc aceste ingrediente naturale, pe o durată de aproximativ trei luni, tumorile se retrag treptat, slăbiciunea şi anemia dispar şi energia de viaţă revine. Simptomele cancerului, disfuncţiile hepatice şi diabetul se ameliorează, susţine cu tărie autoarea cercetărilor.

Pe baza acestor concluzii ale studiilor de laborator, medicul german a descoperit o cale complet naturală pentru ca oamenii să înlocuiască acele ingrediente esenţiale organismelor lor atât de necesare în dieta lor de zi cu zi. Prin simpla consumare a unei combinaţii de doar trei alimente naturale, cancerul nu este doar prevenit, ci în multe cazuri este chiar vindecat. Mărturii poate fi găsite pentru aproape orice tip de cancer şi tumori, chiar şi pentru cele în stadiu avansat şi terminal. Mii de persoane au fost ajutate de descoperirea acestui amestec miraculos.

De mai bine de 10 ani, formula Dr. Budwig a fost folosită terapeutic în Europa pentru a preveni: cancerul, arteroscleroza, accidentele vasculare cerebrale, infarctul miocardiac, ulcerul gastric, problemele de prostată, artrita, eczemele şi chiar deficienţe ale sistemului imunitar.
Baza programului dr. Budwig constă în utilizarea de ulei de in în amestec cu brânză Cottage cu procent scăzut de grăsimi. Teoria care stă la baza eficienţei acestui preparat este următoarea: prelucrarea chimică a uleiurilor face ca acestea să devină o substanţă nocivă ce se depozitează în organism. Inima, de exemplu, respinge aceste grăsimi şi ele sfârşesc ca depozite anorganice de grăsime chiar pe muşchiul cardiac. Ei ajung sa blocheze circulaţia sanguină, să dăuneze acţiunii inimii, să inhibe reînnoirea celulelor şi să împiedice libera circulaţie a sângelui şi a fluidelor limfatice.

Utilizarea oxigenului în organism poate fi stimulată de compuşi de proteine cu conţinut sulfuric, care fac uleiurile solubile în apă şi care sunt prezente în legume, cum ar fi praz, ceapă, arpagic şi usturoi, dar mai ales în brânza Cottage.
Este esenţial să se utilizeze numai uleiuri presate la rece, nerafinate, cu conţinut ridicat de acid linolic, cum ar fi seminţele de in, de floarea soarelui, soia, mac, nuc şi uleiuri de in. Un astfel de ulei ar trebui să fie consumat împreună cu produsele alimentare care conţin proteine bune.

Cum se prepară amestecul:

Puneţi în mixerul dvs.:
- o cană de brânză Cottage organică cu conţinut redus de grăsime
- 2-5 linguri de ulei de in
- suficientă apă pentru a le înmuia

Optional, se pot adăuga 3 linguri de seminţe de in proaspăt măcinate în râşniţa de cafea, piper Cayenne, usturoi, piper roşu.
Faceţi amestecul foarte moale si mâncaţi o parte din el în fiecare zi.

O persoană necesită zilnic aproximativ 120 g de brânză Cottage amestecată bine cu 30 ml de ulei din seminţe de in. Amestecul poate să fie îndulcit cu miere de albine sau cu orice altceva cu aromă naturală. Pot fi adăugate fructe proaspete.

Pește pentru un risc mai mic de depresie
Sanatos si verde 04 Martie 2024, 13:26

Pește pentru un risc mai mic de depresie

Alimentele care asigura longevitatea organismului și care sunt capabile să-i dea acestuia tot ce are nevoie pentru a...

Pește pentru un risc mai mic de depresie
Sanatos si verde 04 Martie 2024, 13:22

Roșii cu antioxidant

Nu uităm nici de roșii în săptămâna alimentelor extrem de sănătoase, la Sănătos și verde. Aici mă refer și la...

Roșii cu antioxidant
Sanatos si verde 04 Martie 2024, 13:18

Nuci pentru inimă

Astăzi, la Sănătos și verde, vă recomand sa nu evitați nucile, ba chiar dimpotrivă - să le consumați deseori. Pentru că...

Nuci pentru inimă
Sanatos si verde 04 Martie 2024, 13:13

Fasolea susține îmbătrânirea sănătoasă

Super alimentele sunt vedetele săptămânii la Sănătos și verde. Vă povestesc despre produsele care nu ar trebui să ne...

Fasolea susține îmbătrânirea sănătoasă
Sanatos si verde 04 Martie 2024, 13:08

Legume crucifere pentru o dietă echilibrată

Sănătos și verde săptămâna aceasta cu alimente minune. Este vorba despre acele produse atât de benefice pentru...

Legume crucifere pentru o dietă echilibrată
Lămâia vă recapătă vocea
Sanatos si verde 04 Martie 2024, 13:01

Lămâia vă recapătă vocea

. De azi înainte, răgușeala nu ne va mai chinui. Asta pentru că vom ști exact cum să acționăm în timp util și,...

Lămâia vă recapătă vocea
Ceaiul de tei calmează rășușeala
Sanatos si verde 04 Martie 2024, 12:57

Ceaiul de tei calmează rășușeala

. Răgușeala este aproape inevitabilă în sezonul rece. Important este să știm cu ce să o tratăm, astfel...

Ceaiul de tei calmează rășușeala
Ceai de soc contra răcelii
Sanatos si verde 04 Martie 2024, 12:52

Ceai de soc contra răcelii

Dacă se întâmplă să vă pierdeți vocea în urma unei răceli sau din orice altă cauză, am soluțiile...

Ceai de soc contra răcelii