-

Depuneri dosare producători pentru Piaţa Volantă Transilvania - Semestrul II 2018

În perioada 12 iunie - 22 iunie 2018 producătorii sibieni care doresc să contracteze un punct de vânzare în cadrul Pieţei Volante Transilvania pot depune o solicitare la Consiliul Judeţean Sibiu.

De asemenea, producătorii trebuie să prezinte carnetul de comercializare, completat cu produsele comercializate până în prezent, cât şi o copie a registrului agricol pentru anul 2018. Totodată, este necesar ca atestatele de producător să fie vizate, respectiv pentru semestru al II-lea al anului 2018.

Evaluarea şi selecţia producătorilor se va realiza conform Regulamentului de Organizare şi Funcţionare aprobat prin Hotărârea CJ Sibiu nr. 92/2017, de către o comisie de evaluare formată din reprezentanţi ai DSVSA şi ai Consiliului Judeţean Sibiu.
Rezultatul evaluării din sesiunea curentă se va publica pe site-ul Consiliului Judeţean Sibiu până la data de 29 iunie 2018.

Producătorii care au fost admişi în semestrul I al acestui an vor completa doar o cerere actualizată, dacă nu există modificări la documentaţia pe care au depus-o în luna decembrie 2017.

Sursa: AGERPRES