Ascultă Radio Antena Satelor Live

INDAGRA FOOD, noutăți și tendințe în industria alimentară

INDAGRA FOOD - Târgul internațional pentru industria alimentară devine și în acest an spațiul de expunere a sute de produse, tehnologii inovative, din domeniul alimentației.

26 Octombrie 2018, 14:18

Pe o suprafață de 11.000 mp, între 31 octombrie și 4 noiembrie, în pavilionul și pe platforma exterioară B1, sunt așteptate 200 de companii din România, de pe piețele cu industrie alimentară dezvoltată, exponatele fiind prezentate in cadrul sectoarelor „utilaje și echipamente” și „produse alimentare”.

La eveniment vor fi prezente firme din: Bulgaria, Cehia, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Republica Moldova, Olanda, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Suedia și Turcia. Manifestarea reprezintă platforma potrivită pentru lansarea și vânzarea de produse, prezentarea noutăților din domeniu, stabilirea de noi relații de afaceri și încheierea de contracte. Evenimentul este organizat de Romexpo în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României, desfășurându-se sub Înaltul Patronaj al Președintelui României.

Ofertele companiilor cuprind produse și servicii care se adresează diverselor segmente din domeniul alimentar:

Soluţii complete pentru industria cărnii;
Utilaje si echipamente pentru abatoare și carmangerii;
Producția și exportul de carne;
Utilaje și echipamente dedicate industriei laptelui și panificației;
Echipamente pentru industria băuturilor;
Utilaje și accesorii pentru ambalarea produselor alimentare și non-alimentare
Echipamente de: manipulare, transport, logistică şi depozitare;
Producția și comercializarea de brânzeturi;
Produse și servicii pentru o alimentație integrală.

Evenimentul se desfășoară concomitent cu:

• INDAGRA (www.indagra.ro) - Ediția a 23-a a Târgului internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei, concepută şi organizată de ROMEXPO în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) și desfășurată sub Înaltul Patronaj al Președintelui României;

• EXPO DRINK (www.expodrink.ro) - Târg de vinuri, bere și alte băuturi alcoolice şi non-alcoolice.

Program de vizitare INDAGRA FOOD:

31octombrie (miercuri - sâmbătă) – 3 noiembrie, între orele 09.00 şi 19.00
4 noiembrie (duminică), între orele 09.00 şi 16.00

Bilet intrare: 30 lei

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate beneficiază de intrare gratuită. Biletele pot fi achiziţionate şi online, accesând platforma de vânzare bilete, cu link-ul: http://romexpo.ro/bilete/ro/home

Accesul vizitatorilor:

pietonal: poarta A (dinspre Piața Presei Libere); porțile B, C (dinspre bulevardul Expoziției) și poarta D (dinspre strada Parcului);
auto: porțile B, C (dinspre bulevardul Expozitiei) și poarta D (dinspre strada Parcului);
tarif acces parcare: 5 lei/oră

Alte informatii despre eveniment pot fi obținute accesând: www.indagra-food.ro

Export record de cereale: România, cel mai mare furnizor din UE în trimestrul 1
Actualitatea agricola 04 Noiembrie 2025, 10:57

Export record de cereale: România, cel mai mare furnizor din UE în trimestrul 1

România și-a consolidat statutul în structurile europene de comerț agricol, înregistrând o performanță notabilă în primul...

Export record de cereale: România, cel mai mare furnizor din UE în trimestrul 1
Soiurile tradiționale de pomi fructiferi revin în Țara Făgărașului
Actualitatea agricola 03 Noiembrie 2025, 14:48

Soiurile tradiționale de pomi fructiferi revin în Țara Făgărașului

Un amplu proiect dedicat reintroducerii soiurilor tradiționale de pomi fructiferi în Țara Făgărașului a fost prezentat recent...

Soiurile tradiționale de pomi fructiferi revin în Țara Făgărașului
Mai multe ferme mixte din zece județe devin modele de agricultură responsabilă
Actualitatea agricola 27 Octombrie 2025, 14:40

Mai multe ferme mixte din zece județe devin modele de agricultură responsabilă

Standardizarea practicilor ecologice în agricultura românească primește un impuls major. Ministerul Mediului a pus la bătaie...

Mai multe ferme mixte din zece județe devin modele de agricultură responsabilă
Criză fără precedent pentru apicultura gorjeană: 2025, un an fără miere
Actualitatea agricola 20 Octombrie 2025, 16:24

Criză fără precedent pentru apicultura gorjeană: 2025, un an fără miere

Apicultorii din județul Gorj se confruntă cu una dintre cele mai dificile perioade din ultimii ani. Din cauza condițiilor...

Criză fără precedent pentru apicultura gorjeană: 2025, un an fără miere
Toamna coboară turmele: Ciobanii în fața unui an greu și a unei ierni nesigure
Actualitatea agricola 20 Octombrie 2025, 10:44

Toamna coboară turmele: Ciobanii în fața unui an greu și a unei ierni nesigure

Toamna nu înseamnă doar frunze ruginii și recolte, ci și un moment simbolic pentru lumea satului: coborârea oilor de la...

Toamna coboară turmele: Ciobanii în fața unui an greu și a unei ierni nesigure
Criză în cultura sfeclei de zahăr: Fermierii români renunță, fabricile abia mai rezistă
Actualitatea agricola 20 Octombrie 2025, 10:29

Criză în cultura sfeclei de zahăr: Fermierii români renunță, fabricile abia mai rezistă

Producția de zahăr din România este în cădere liberă. Suprafețele cultivate cu sfeclă s-au redus drastic, iar tot mai puțini...

Criză în cultura sfeclei de zahăr: Fermierii români renunță, fabricile abia mai rezistă
Recolta 2025, un an de aur pentru vinul românesc: Calitate excepțională confirmată
Actualitatea agricola 17 Octombrie 2025, 14:27

Recolta 2025, un an de aur pentru vinul românesc: Calitate excepțională confirmată

În pofida capriciilor meteorologice cu care s-au confruntat podgoriile, analizele de specialitate indică o performanță de...

Recolta 2025, un an de aur pentru vinul românesc: Calitate excepțională confirmată
Criză în cercetarea și producerea cartofului românesc. Producțiile sunt cele mai mici din ultimii 40 de ani
Actualitatea agricola 16 Octombrie 2025, 14:06

Criză în cercetarea și producerea cartofului românesc. Producțiile sunt cele mai mici din ultimii 40 de ani

Înființată în 1980, Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare pentru Cartof Târgu Secuiesc rămâne un reper al cercetării agricole...

Criză în cercetarea și producerea cartofului românesc. Producțiile sunt cele mai mici din ultimii 40 de ani