-

Cea de a 13-a participare a Franței la INDAGRA

Franța va participa pentru a 13-a oară consecutiv, cu unul din cele mai importante Pavilioane naționale, la INDAGRA, târgul internațional de agricultură organizat la București.

Doamna Michèle Ramis, Ambasadoarea Franței în România, va inaugura Pavilonul Franței, miercuri, 31 octombrie, de la ora 12.30, în zona standurilor 43 – 48 A, pavilionul B2.

Vineri, 2 noiembrie, de la ora 10h00, în Pavilionul E2, Sala Mihai Eminescu, va avea loc conferința cu tema: „Genetica bovină la rasele franțuzești”, la care vor fi prezente companiile: Charolais Génétique International, Elite Export și Interlim Génétique International, împreună cu Sommet de l’Elevage.

Situat în pavilionul B2 , standurile 43 – 48 A, Pavilionul Franței – care se întinde pe o suprafață de 160 m² în interior, reunește 18 societăți și filiale franceze care își prezintă experiența și expertiza.

INDAGRA este întâlnirea anuală de referință pentru specialiștii din agricultură din România, care reunește aproximativ 475 de expozanți din 25 de țări și care atrage peste 63 000 vizitatori anual.

Radio Antena Satelor este partener media al evenimentului. 

Sursa: rador

Articole înrudite