-

Idei de afaceri: În ce domenii se pot atrage fonduri europene

Domeniul agricol, producția, comerțul online și dezvoltarea de software sunt considerate cele mai bune variante de investiții pentru antreprenorii români, arată o analiză Wise Finance Solutions (WFS).

Analiza WFS a vizat piața de investiții și afaceri locale pentru a identifica cele mai potrivite domenii în care antreprenorii români să investească.

„Investițiile în domeniul agricol, cum ar fi pomii fructiferi sau produsele bio, pot fi competitive cu cele din comerț sau producție”, se arată într-un comunicat WFS.

Analiza Wise Finance Solutions arată că o modalitate alternativă pentru a intra în piață, demnă de luat în calcul pentru antreprenorii români, ar putea fi achiziționarea unei francize naționale sau internaționale.

„Un factor esențial pentru relansarea economică este valorificarea celor mai bune avantaje de care dispune România. Aici aș include specializările de vârf din producție, cercetare și inovare, dar și resursele locale de calificare și initiațive antreprenoriale“, a declarat Bogdan Hossu, fondator WFS.

În ce domenii se pot atrage fonduri europene

Analiza WFS a urmărit și domeniile în care se pot atrage cu ușurință ajutoare de stat sau fonduri europene.

Analiștii recomandă ca domeniul în care antreprenorul vrea să atragă trebuie să-i fie conoscut pentru a putea să dezvolte proiectul de finanțare pe care îl solicită.

Citeste continuarea pe paginadeagricultura.ro