-

Festivalul Concurs Naţional de Folclor pentru tineri interpreţi – Dor de cântec românesc

Primăria şi Consiliul local al comunei Cumpăna - Constanţa, organizează a XII-a editie a Festivalului – Concurs Naţional de Folclor pentru tineri interpreţi – Dor de cântec românesc.

Deschis artiştilor amatori, solişti vocali din toată ţara, iubitori ai cântecului popular românesc, festivalul se adresează celor cu vârste între 6 şi 18 ani.

Ca în fiecare an, concurenţii vor prezenta în concurs două piese, una fără acompaniament (doină sau baladă) şi una cu acompaniament de orchestra. De asemenea vor avea pregătite cel puţin două piese de rezervă pentru situaţia în care juriul solicită o schimbare de repertoriu.

Concursul din cadrul festivalului “Dor de cântec românesc” va avea loc în Sala de spectacole a Casei de Cultură din Comuna Cumpăna, în ziua de 27 mai, începând cu ora 11,00. La Gala laureaţilor şi la Festivitatea de premiere sunteţi aşteptaţi a doua zi, cu începere de la ora 12,00.

Fişele de concurs pot fi transmise pe adresa Consiliului local Cumpana la nr de telefon- fax 0241- 739 003 sau pe adresa de e-mail: primăAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pâna la data de 19 05 2017. Persoane de contact: Stoica Nicoleta, tel 0731328 379, Cioroiu Luminiţa, tel: 0722 402 352 şi Cucui Ciprian 0724 238 799.

Organizatorii evenimentului îi aşteaptă pe tinerii talentaţi şi pasionaţi de folclorul romanesc să le calce pragul şi să le cunoască comuna şi istoria ei, iar pe dumneavoastră să nu lipsiţi de la întâlnirea cu tinereţea, cu cântecul popular din toate zonele etnofolclorice şi cu artiştii de maine ai scenei româneşti.

Radio Romania Antena Satelor este partener media al acestui eveniment devenit o tradiţie.

Sursa foto: www.radioconstanta.ro