-

„Zodiac”, noul roman semnat de colega noastră Anamaria Ionescu

Cel de-al doilea roman și, totodată, al doilea din seria de personaj "Sergiu Manta" și-aa început drumul către cititori. "Sper din suflet să îl îndrăgiți pe Sergiu cel puțin tot atât de mult pe cât îl îndrăgesc eu..." - Anamaria Ionescu.

afis 03.07"Sergiu Manta era cândva un om cu un rost în viață. Era specialist IT, soț și tată. Dar demonii trecutului l-au împins la crimă.

Condamnat la 20 de ani de închisoare, el este abordat de misterioasa Companie B, o structură obscură, presupusă a Ministerului de Interne, ale cărei interese îl aruncă în lumea asasinilor plătiți.

Condamnat la o existență în lumea umbrelor, la singurătate și la prezența permanentă a pericolului, Manta îmbrățișează noua existență ca pe o formă personală de executare a sentinței.

Dar o serie de crime culminând cu moartea unui coleg de "breaslă" și a unui ministru secretar de stat pun pe jar organizația lui Sergiu și fac din acesta un partener de anchetă pentru un polițist criminalist.

Care este legătura dintre crime? Cine le-a comis? Și ce va face Sergiu Manta, odată misterul dezlegat?...".

Articole înrudite

  • „Unde este Dumnezeu?”

    Semnalăm o lucrare inedită, publicată recent la editura Tritonic în colecția “Sens”.

    Cartea “Unde este Dumnezeu?”, scrisă de Mihai Păcuraru, redactor la Radio România Antena Satelor, și Ionuț Chircalan, asistent universitar, se dorește a fi o introducere în viața Bisericii, o redescoperire prin scris a rostului omului modern.

  • Ileana Vieru: „Să respir lângă tâmpla ta”

    Există în jurul nostru oameni atât de frumoși pe dinăuntru și pe dinafară, încât uneori ne vine greu să ne apropiem de ei, de teamă ca nu cumva să frângem lumina ce vine dinspre ei. Oameni cărora nu le e teamă să plonjeze în adâncul sufletului lor și de a se afla, a se descoperi, în tulburătorul lui freamăt și în melancolia durerilor lui, dar care au mai ales curajul de a împărtăși cu noi descoperirile lor, în frumusețea lor goală și crudă, de cele mai multe ori. Ne dau întâlnire la mijloc, acolo unde ni se pare tuturor că am trăit similar, acolo unde ne regăsim la rândul nostru, în suspensii de trăiri, în așteptări prelungi, în iubiri amânate și dorite...