-

"Zodiac", noul roman semnat de colega noastră Anamaria Ionescu, va fi prezentat publicului

Cel de-al doilea român-totodată al doilea din seria de personaj "Sergiu Manta" își va începe drumul către cititori.  În august, Sergiu Manta va fi prezent la Mystery & Thriller Festival în Târgu Mureș. Iar în toamnă se va lansa, de mână cu Alina Marinescu a Monicăi Ramirez ("Recviem pentru un asasin"-ultimul român al seriei).

"Sper din suflet să îl îndrăgiți pe Sergiu cel puțin tot atât de mult pe cât îl îndrăgesc eu..." - Anamaria Ionescu.

afis 03.07

"Sergiu Manta era cândva un om cu un rost în viață. Era specialist IT, soț și tată. Dar demonii trecutului l-au împins la crimă.

Condamnat la 20 de ani de închisoare, el este abordat de misterioasa Companie B, o structură obscură, presupusă a Ministerului de Interne, ale cărei interese îl aruncă în lumea asasinilor plătiți.

Condamnat la o existență în lumea umbrelor, la singurătate și la prezența permanentă a pericolului, Manta îmbrățișează noua existență ca pe o formă personală de executare a sentinței.

Dar o serie de crime culminând cu moartea unui coleg de "breaslă" și a unui ministru secretar de stat pun pe jar organizația lui Sergiu și fac din acesta un partener de anchetă pentru un polițist criminalist.

Care este legătura dintre crime? Cine le-a comis? Și ce va face Sergiu Manta, odată misterul dezlegat?...".