-

Sărbătoarea recoltei, la Mioveni

Mai multe evenimente, printre care târgul de toamnă și festin folcloric, vor avea loc la Mioveni, Argeș, joi, pe 1 octombrie 2020.

Sub egida zilei internaționale a persoanelor vârstnice, marcate la 1 octombrie, Consiliul Local, Primăria și Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu Asociaţia de pensionari „Viaţă lungă” organizează mâine, după ora 17, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor „Dacia”, o serie de activități dedicate seniorilor.

Evenimentele debutează cu apetisantul concurs „Recolta de toamnă”, dedicat gospodinelor, fiind garnisite cu un spectacol oferit de Ansamblul folcloric „Dorulețul”, coordonat de Constantin Drăgan.

Pe scena în aer liber evolează soliștii Flori și Costel Caftaliu, Mariana Stan și Lămăița Văduva. De la tarabe pot fi cumpărate fructe și legume de sezon direct de la producători.

Târgul care expune spre vânzare și obiecte create de meșterii populari este deschis până duminică, între orele 10-18. Iar toate activitățile se împletesc în cununa manifestării intitulate sugestiv „Sărbătoarea recoltei pe Valea Argeșelului”.

Sursa&foto: Constanti Pasol