-

Rețete pentru masa de Sfânta Maria

Sfânta Maria este o sărbătoare importantă pentru creștini. După o perioadă de două săptămâni de post, familia se adună în jurul mesei cu bucate de sărbătoare

Iata cateva retete pentru masa de Sfanta Maria.

Chiftelutele din peste sunt alte preparate din meniul tau de sarbatoare. Micute si crocante, aceste chiftelute sunt usoare si savuroase in acelasi timp. Pentru un aspect frumos, poti aseza chiftelutele pe scobitoare cu cuburi de legume proaspete.
Storceagul este o ciorba de peste traditionala in satele din Delta, in special in Sfantul Gheorghe. Carnea de peste alb, mirodeniile si legumele proaspete fac din aceasta ciorba un deliciu. Iti va fi foarte greu sa te multumesti doar cu o portie. Pentru masa de Sfanta Maria, aceasta ciorba este o alegere potrivita, cu care iti vei surprinde invitatii si familia.

Citeste continuarea pe KFETELE.RO

Articole înrudite