-

"Motanul încălţat" şi "Albă ca zăpada şi cei şapte pitici" pe scena virtuală a ONB de Ziua Copilului

Opera Naţională Bucureşti dedică prima săptămână a lunii iunie copiilor de pretutindeni. Astfel, în cadrul Seri de Operă Online vor fi transmise spectacolele "Motanul încălţat" şi "Albă ca zăpada şi cei şapte pitici" ambele titluri de Cornel Trăilescu.

Luni, 1 iunie 2020, ora 18:30, veţi putea urmări înregistrarea spectacolului pentru copii "Motanul încălţat" de Cornel Trăilescu, în regia lui Gelu Colceag, reprezentaţie din 09.02.2019. 

Miercuri, 3 iunie, ora 18:30, va avea loc transmisia episodului dedicat spectacolului 'Don Quijote' de Ludwig Minkus din cadrul seriei de documentare intitulată "Vocile Operei" realizată de către Digi World. În fiecare zi de miercuri a săptămânii vom difuza online câte un episod din seria de documentare 'Vocile Operei', fiecare dintre cele 8 episoade deschizând publicului culisele unui spectacol din repertoriul primei scene lirice a ţării.

Joi, 4 iunie 2020, ora 18:30, vom difuza spectacolul de balet "Albă ca zăpada şi cei şapte pitici" de Cornel Trăilescu, în coregrafia lui Francisc Valkay, urmând ca în fiecare săptămână să aducem în casele publicului spectacole din repertoriul Operei Naţionale Bucureşti.

Prima scenă lirică a ţării vine în întâmpinarea iubitorilor de operă cu spectacole difuzate online, în fiecare zi de luni, miercuri şi joi a săptămânii. Ne dorim pe această cale, ca în această perioadă de grea încercare pentru toată lumea, să fim mai aproape unii de ceilalţi prin muzică şi cultură, pe care le susţinem necondiţionat.

Înregistrările vor fi disponibile pe pagina oficială de Facebook a instituţiei, cât şi în link-ul www.operanb.ro/operaonline, fiind accesibile publicului pe durata difuzării spectacolului.

Sursa: AGERPRES