-

#SemenicFest 2020, la Poiana Lupului din Gărâna

Festivalul de folk Semenic Fest va avea loc în acest sfârşit de săptămână, la Gărâna. Printre cei care vor urca pe scena din Poiana Lupului se numără: Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Maria Gheorghiu, Marius Matache şi Berti Barbera.

Artişti de prima mărime ai scenei folk din România, care nu au lipsit de pe scena Semenic Folk Fest aproape în niciun an, vor fi şi de această dată în Ranch-ul Musical de la Gărâna, dar veţi asculta şi câteva voci mai noi, care ne vor purta graţios prin poezia acestui atât de românesc gen muzical, anunţă organizatorii pe pagina de Facebook.
Mircea Baniciu, Maria Gheorghiu & Radu Graţianu, Tatiana & Marius Ojog, Marius Matache & Berti Barbera, Mircea Vintilă, Magda Puşcaş & Rareş Suciu , Marius Baţu, Elven Birds sunt cei care aduc în 2020 cântecul în Poiana Lupului. Semenic Folk Fest 2020 este un festival organizat de Lupo Touring şi La Scenă.
În contextul epidemiologic actual, organizatorii sunt constrânşi la un număr de 500 participanţi, care trebuie să respecte mai multe măsuri.
1. Pe scena de la Gărâna vor concerta formule de maxim 2 persoane.
2. Biletele vor avea nişte termene la care se poate pătrunde în incinta de festival, pentru a se evita înghesuiala. Vă rugăm să le respectaţi.
3. Conform reglementărilor în vigoare numarul persoanelor din incinta de festival este de 500 persoane (cu tot cu organizatori, artişti, tehnicieni şi cei ce se ocupa de buna funcţionare a resortului de festival), astfel încât se vor pune la vânzare doar 430 abonamente.
4. Vă rugăm să aveţi în vedere faptul că şi copiii vor avea nevoie de bilet, deoarece vom fi contorizaţi
5. Purtarea măştii este obligatorie.
6. E obligatoriu să urmaţi instrucţiunile organizatorilor în ceea ce priveşte locurile unde vă puteţi aşeza.
7. Un grup nu poate depăşi 10 persoane.

RADOR
Foto: Pixabay