-

Ultimul film al Sofiei Loren, "La Vita davanti a se", va fi lansat în noiembrie pe Netflix

"La Vita davanti a se", ultimul film al actriţei itaiene Sofia Loren, care pe 20 septembrie a împlinit 86 de ani, regizat de fiul său, Edoardo Ponti, va fi lansat la 13 noiembrie pe Netflix, a informat platforma de streaming pe reţelele de socializare, relatează EFE.

Sofia Loren interpretează o supravieţuitoare a Holocaustului care are grijă de copiii prostituatelor în apartamentul său din Bari. Ea se va ocupa şi de Momo, un băiat senegalez în vârstă de 12 ani, pe care îl cunoaşte după ce acesta încearcă să-i fure banii.

Anul trecut, legendara divă a cinematografiei italiene participa în această perioadă la filmări şi se spera ca lungmetrajul să fie lansat în martie 2020, însă premiera a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

Câştigătoare a două premii Oscar (1962 şi 1991) şi a Leului de Aur de la Veneţia (1998), Sofia Villani Scicolone - numele său real - a acceptat să joace rolul principal al acestui film bazat pe cartea lui Romain Gary din 1975, "La Vie devant soi".

Regizorul israelian Moshe Mizrahi a adaptat deja pentru marele ecran această carte, în filmul intitulat "Madame Rosa" (1977), cu Simone Signoret în rolul principal şi care a fost recompensat cu premiul Oscar pentru cel mai bun film străin în 1978.

Însă în noua versiune, fosta prostituată interpretată de Loren este "diferită, provocatoare şi foarte emoţională", a explicat regizorul Edoardo Pont, într-un interviu acordat revistei Variety.

Sofia Loren a mai jucat sub îndrumarea fiului său în filmele, "La voce umana" (2014) şi "Cuori estranei" (2002).

Sursa: AGERPRES